tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαδικτυακά η 5η Συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας "Μια Πόλη Μια Φωνή"

Η Συνάντηση Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας "Μια Πόλη Μια Φωνή" θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2021 (24 & 25 Απριλίου) σε διαδικτυακό περιβάλλον με εξαίρετους συνεργάτες, μαέστρους και μουσικούς παιδαγωγούς, με τη μορφή των χορωδιακών workshops για τα παιδιά χορωδιών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαδικασία συμμετοχής και περιγραφή διαδικτυακής διοργάνωσης:

- στη Συνάντηση συμμετέχει όποιος μαέστρος επιθυμεί, δηλώνοντας αρχικά την πρόθεση συμμετοχής στη σελίδα της Συνάντησης με μήνυμα που περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του.

- η διοργάνωση αποστέλλει στο μαέστρο τη Δήλωση Συμμετοχής προς συμπλήρωση και ηλεκτρονική κατάθεση ως τις 4 Απριλίου. Στη Δήλωση ο μαέστρος συμπληρώνει βασικά στοιχεία γνωριμίας και επικοινωνίας με την Παιδική-Νεανική Χορωδία που εκπροσωπεί, καθώς και τον κατά προσέγγιση αριθμό χορωδών που θα συμμετάσχει.

- σε όλους τους μαέστρους αποστέλλεται, λίγες μέρες πριν τη Συνάντηση, ο σύνδεσμος της διαδικτυακής συνάντησης για να τον κοινοποιήσουν στους χορωδούς τους.

- κάθε χορωδός συμμετέχει από τον προσωπικό του χώρο στα εργαστήρια που επιθυμεί.

- η συμμετοχή στη Συνάντηση είναι δωρεάν.

- ο προγραμματισμός και η θεματολογία των workshop θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Διευκρίνιση: οι μαέστροι/χορωδίες δεν αποστέλλουν βίντεο ή άλλο υλικό για τη συμμετοχή τους, καθώς δε θα υπάρξει διαδικασία προβολής πρότερου χορωδιακού υλικού

"Ο Σύλλογος Πολιτισμού ενCANTO και η Οργανωτική Επιτροπή της Συνάντησης εργάζονται για να φέρουν σε πέρας μια δημιουργική και εποικοδομητική διοργάνωση.

Η 5η Συνάντηση αφιερώνεται στη μνήμη των αγαπημένων μας, Μαρίας Πιττάκη και Ρούλας Κουφοπάνου", αναφέρουν οι διοργανωτές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69