tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία κατά των ναρκωτικών διοργανώθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που τιμάται στις 26 Ιουνίου κάθε έτους, διοργάνωσε συναυλία στην Βέροια.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Δήμο Βέροιας, το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Στην μουσική βραδιά συμμετείχαν τα ωδεία της Ημαθίας, Ωδείο Αριστοτέλης Νάουσας, Μουσικό Ωδείο Μινόρε Αλεξάνδρειας και Ωδείο Δημητρίου Βέροιας.

Χαιρετισμό απηύθηνε η ψυχολόγος της Πρόσβασης Χριστίνα Τσολάκη και η τέως πρόεδρος του Κέντρου και Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα.

Οι θεατές απόλαυσαν ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι, που συμμετείχαν μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και καθηγητές των ωδείων.

Πρώτο εμφανίστηκε το ωδείο της Νάουσας που παρουσίασε τραγούδια των Μ. Λοϊζο, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Δ. Σαββόπουλο κ.α.

Έπειτα εμφανίστηκε το ωδείο της Αλεξάνδρειας, όπου στο ξεκίνημα ερμηνεύθηκαν τραγούδια που έγραψε ο ιδρυτής του ωδείου. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια κι έκλεισε με τον βαρύτονο.

Τελευταίο εμφανίστηκε το ωδείο της Βέροιας, όπου ερμήνευσε γνωστά - αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69