tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα, παρουσιάζεται από το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου

Η μουσική, η καλοσύνη και η χαρά των παιδιών μπορούν να μαλακώσουν και τις πιο σκληρές καρδιές. Αυτό έγινε και με τη Φρικαντέλα, μια κακιά μάγισσα που μισούσε οτιδήποτε καλό, ακόμα και τις λέξεις που είχαν μέσα τη συλλαβή «καλά». Πιο πολύ απ’ όλα, όμως, μισούσε τα κάλαντα.

Την ιστορία της μάγισσας Φρικαντέλα, παρουσιάζει το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, στη μαθητική συναυλία της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών – σκηνή Οδυσσέας Γωνιάδης.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Νάντια Μοχάμετ – Ελένη Παγγούρα. 

Ένα παραμονιάτικο πρωινό, όταν άκουσε τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδούν τα κάλαντα, η Φρικαντέλα θύμωσε τόσο πολύ που τα μεταμόρφωσε σε διάφορα ζώα. Επειδή, όμως, εκείνα συνέχισαν πεισματικά να τραγουδούν, η μάγισσα τα ξαναέκανε παιδιά αλλά τους έκλεψε τις φωνές, φυλακίζοντάς τες μέσα σε μαγικά μπαλόνια. Τα παιδιά, αποφασισμένα να τις πάρουν πίσω, μπήκαν κρυφά στο κάστρο της όσο κοιμόταν, έσπασαν τα μπαλόνια και ελευθέρωσαν τις φωνές τους. Όταν η Φρικαντέλα ξύπνησε, τα παιδιά της πρότειναν να ακούσει τα κάλαντά τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Καθώς τα άκουγε, μαλάκωσε η καρδιά της και κατάλαβε πόσο όμορφα ήταν.
Από τότε άλλαξε και έγινε καλή, αγαπώντας τα κάλαντα και όλα τα καλά πράγματα του κόσμου.​

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69