BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Με χορωδιακά τραγούδια συνεχίστηκαν τα «Μουσικά Μονοπάτια» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση με τίτλο «Μουσικά Μονοπάτια του Οκτώβρη» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με χορωδιακά τραγούδια και προβολή ταινίας.

[Έναρξη έως 7:52 Χορτωδία, 7:73 έως τέλος Φίλοι & Απόφοιτοι Μουσικού Σχολείου]

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Χορωδία Συλλόγου Φίλων και Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Βέροιας, που παρουσίασε το πρόγραμμα «Χορωδιακά Μονοπάτια». Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τραγούδια όπως «Κοντά στο ποτάμι (Tourdion)», «Αγιά Μαρίνα - Ay Linda Amiga», «Μια Σμυρνιά στο παραθύρι», «Τα παιδιά κάτω στον κάμπο», «Οδός ονείρων», «Στ’ άλογα» και «Κάποιος γιορτάζει». Τη χορωδία συνόδευσαν στο πιάνο ο Άλεξ Ιωσηφίδης, στην κιθάρα ο Γιάννης Γεωργουδάκης και στο φλάουτο η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μάριου Δασκαλάκη.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στη Χορωδία Κατοίκων Νοτίου Πηλίου, τη «Χορτωδία». Αυτή η ερασιτεχνική χορωδία, που αποτελείται από κατοίκους του Νοτίου Πηλίου, παρουσίασε το πρόγραμμα «Του Κόσμου το Τραγούδι» με ελληνικά και διεθνή τραγούδια, όπως από την Αιθιοπία, τη Γερμανία και τη Νότια Ιταλία. Τα τραγούδια που ακούστηκαν περιλάμβαναν το «Si Njay Njay Njay», «Από ξένο τόπο», «Μύθος», «Χαράματα», «Κάκτος», «Βασιλική», «Μενεξέδες», «Siyahamba», «Τσάμικος» και «Καληνύχτα». Στο πιάνο συνόδευσε ο Νίκος Παπαθανασίου και στο φλάουτο ο Αλέκος Χάτζης, ενώ τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο μαέστρος Νίκος Αδρασκέλας.

Στο τέλος της συναυλίας, οι δύο χορωδίες τραγούδησαν μαζί το ιταλικό τραγούδι «Καληνύχτα», αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης προβλήθηκε η ταινία "Singing with Angry Bird" ως αφιέρωμα στους μαέστρους ανά τον κόσμο, προβάλλοντας το μήνυμα ότι «όπου υπάρχει μουσική, δεν μπορεί να υπάρχει κακό». Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Autlook, το οποίο παρείχε τα δικαιώματα προβολής της ταινίας, καθώς και άλλων χορηγών και υποστηρικτών.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69