tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια της «Ευχούπολης» με συναυλία του Κώστα Μαρτάκη (φωτογραφίες, βίντεο)

Φαντασμαγορικά ήταν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Βέροιας, της Ευχούπολης.

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η έναρξη λειτουργίας της Ευχούπολης, που επέστρεψε για δεύτερη χρονιά με ακόμη περισσότερα παιχνίδια και θεματικά σπιτάκια.

Το μεσημέρι ο ιερέας της ενορίας τέλεσε τον αγιασμό μόνο παρουσία των υπευθύνων και του προσωπικού της Ευχούπολης, ενώ το απόγευμα άνοιξαν κι επίσημα οι πύλες της για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους από την Βέροια και την γύρω περιοχή.

Παρουσία των εκπροσώπων του Δημάρχου Βέροιας, των Αντιδημάρχων Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και Καλλίστρατου Γρηγοριάδη έγινε η αντίστροφη μέτρηση και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. …3,2,1 και τα φωτάκια άναψαν μαζί και το λαμπερό αστέρι στην κορυφή του, με τα χιλιάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό προκαλώντας την έντονη επευφημία των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ανέβηκε στη σκηνή και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Ερμήνευσε τραγούδια του από την αρχή της δισκογραφίας του, γνωστά κι αγαπημένα, παρασέρνοντας τους θεατές να τραγουδήσουν μαζί του και να χορέψουν.

Ο Άγιος Βασίλης υποδέχθηκε τους μικρούς του φίλους για να μάθει τι δώρο θέλουν τις φετινές γιορτές και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Το λούνα παρκ και τα παιχνίδια διασκέδασαν τα παιδιά όλων των ηλικιών, το τεραστίων διαστάσεων παγοδρόμιο κέντρισε τους επισκέπτες, ενώ λογιών λογιών οικίσκοι προσέφεραν γλυκά κι αλμυρά εδέσματα σε όλους.

Η Ευχούπολη σας περιμένει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, στη Νέα Περιφερειακή Οδό.

Η Ευχούπολη θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και τις εορτές από το πρωί έως το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69