tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αγιασμός στη Θρακική Εστία Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 22 Σεπτεμβρίου, η τελετή αγιασμού στη Θρακική Εστία Βέροιας, στην αίθουσα του συλλόγου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδας Αφεντούλης, ευλογώντας τα μέλη και φίλους του συλλόγου για την νέα πολιτιστική χρονιά που ξεκινά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις δράσεις της Θρακικής Εστίας. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και ζεστή, με πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου να συμμετέχουν στην τελετή.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, ακολούθησε εορταστική εκδήλωση, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν χορό και παραδοσιακή μουσική. Ένας πλούσιος μπουφές με ποικιλία από εδέσματα συμπλήρωσε την όμορφη βραδιά, κάνοντας την έναρξη της νέας χρονιάς ακόμη πιο ξεχωριστή.

Η Θρακική Εστία Βέροιας συνεχίζει να αποτελεί έναν ζωντανό χώρο πολιτισμού, διατηρώντας και προωθώντας την πολιτιστική κληρονομιά της Θράκης μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις που φέρνουν κοντά τα μέλη της κοινότητας.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69