tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εντυπωσίασε ο Σύλλογος Μικρασιατών στο Hmathia Quality με χορούς, μουσική και παραδοσιακά εδέσματα

Ο Σύλλογος Μικρασιατών συμμετείχε με εντυπωσιακή παρουσία στο Hmathia Quality στη Διεθνή Έκθεση, κατακτώντας το κοινό με τις παραδοσιακές του εκδηλώσεις. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί, δρώμενα και παραδοσιακά εδέσματα, που ανέδειξαν την πολιτιστική κληρονομιά της Μικράς Ασίας.

Οι χορευτές, φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές, ξεσήκωσαν το πλήθος, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα. Η εκδήλωση είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος ο κόσμος δεν ήθελε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, η ζωντανή μουσική από τρεις νεαρούς καλλιτέχνες άρεσε ιδιαίτερα, προσθέτοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο γεγονός.

Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι κυριολεκτικά έκαναν "επιδρομή" στα πιάτα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις, όπως πίτες, σμυρνέικα σουτζουκάκια, σαρμαδάκια, σαραγλί και λουκούμια, με αποτέλεσμα να μη μείνει τίποτα.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις της μικρασιάτικης κουζίνας ξεχώρισαν, με τα χαρακτηριστικά αρώματα και μπαχαρικά να κλέβουν την παράσταση, εντυπωσιάζοντας τόσο ντόπιους όσο και επισκέπτες.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69