tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Την βλάχικη πίτα παρουσίασε στο Imathia Quality ο ΠΤΟΣ

Μετά την καθιερωμένη πλέον  "Γιορτή της Πίτας", που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο Σέλι, την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Τουριστικός Όμιλος Σελίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους επισκεπτών τη βλάχικη πίτα στη ΔΕΘ.

Την παρουσίαση έκανε η πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνα Λέκκα και μέλη του ΠΤΟΣ, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο περίπτερο, η Π.Ε. Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή των μοναδικών τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρει η Ημαθία.

Οι γυναίκες του συλλόγου, Ολυμπία Αράβα, Κατερίνα Γαλίκα, Στέλλα Καραγιάννη, Μαρία-Χριστίνα Καραγιάννη, Σουλτάνα Νιώπα, Παπαδοπούλου Τάνα, Αναστασία Λέκκα και Στεργιανή Λέκκα παρουσίασαν την παραδοσιακή τέχνη της παρασκευής βλάχικης πίτας, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και η παραδοσιακή Βεροιώτικη φορεσιά από το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69