tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τριήμερο πανηγύρι στην Μελίκη

Η Μελίκη ετοιμάζεται να ζήσει τρεις μέρες γεμάτες παραδοσιακή μουσική, χορό και διασκέδαση με το ετήσιο πανηγύρι της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024. Η τοπική κοινωνία, καθώς και επισκέπτες από όλη την περιοχή, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές γλεντιού και πολιτιστικών δρώμενων σε μια γιορτή που προάγει τις παραδόσεις και τη συλλογικότητα.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Παρασκευή 30 Αυγούστου:

Το πανηγύρι θα ξεκινήσει με το παραδοσιακό γλέντι που θα πλαισιώσουν η Κομπανία ΓΚΑΪΝΤΕ και η ζυγιά του Βασίλη Μανωλόπουλου. Οι χορευτικές ομάδες «Χοροδράσεις» και «Εφηβικά Μελικής» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, ανεβάζοντας τη διάθεση του κόσμου.

Σάββατο 31 Αυγούστου:

Το γλέντι συνεχίζεται με το τραγούδι του Βασίλη Χερκελετζή και μια ομάδα μουσικών που θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για χορό. Στο μπουζούκι θα είναι ο Χρήστος Λαζαρίδης, στα πλήκτρα ο Δημήτρης Λαζαρίδης, στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Λαζαρίδης, ενώ στη λύρα και τη φωνή ο Ντινόπουλος Βαγγέλης. Το νταούλι θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Παπαζήσης.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου:

Η τελευταία μέρα του πανηγυριού θα κορυφωθεί με την Κομπανία του Δημήτρη Παράσχου και το τραγούδι του Γιώργου Παράσχου. Ιδιαίτερη στιγμή θα είναι η συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος «Ρόδον το Αμάραντο» από τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας, που θα παρουσιάσει χορούς από τη Βόρεια Ήπειρο, προσδίδοντας διεθνή χαρακτήρα στο πανηγύρι.

Το πανηγύρι της Μελίκης αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γλεντούν με παραδοσιακούς ήχους και χορούς, διατηρώντας ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και συμμετοχές από πολιτιστικούς συλλόγους, το πανηγύρι υπόσχεται να προσφέρει στιγμές χαράς και ενότητας για όλους όσους παρευρεθούν.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του πρώην Δημαρχείου και θα αρχίσουν στις 9μμ.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69