tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μεγάλη συμμετοχή και κέφι στο πανηγύρι της Φυτειάς

Ξεκίνησε την Πέμπτη το διήμερο πανηγύρι στη Φυτειά, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πλατεία του χωριού, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από την περιοχή και όχι μόνο. Η πρώτη ημέρα του πανηγυριού συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι απόλαυσαν μια αυθεντική παραδοσιακή γιορτή με χορούς, μουσική και κέφι.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας και η Χορευτική Ομάδα Φυτειάς «Το Αμπελικό», δίνοντας έμφαση στην παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής αλλά και της Μικράς Ασίας.

Στη συνέχεια, το κέφι ανέβηκε με το λαϊκό γλέντι, όπου την μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβαν οι καλλιτέχνες Βασίλης Γκουτζιλίκας στο τραγούδι, Γιώργος Γκουτζιλίκας στο κλαρίνο, Άρης Γκουτζιλίκας στα πλήκτρα, Βαγγέλης Τολίκας στα κρουστά, και Αντώνης Στογιαννόπουλος στο μπουζούκι.

Το πανηγύρι συνεχίζεται με εκδηλώσεις και την Παρασκευή, με τον κόσμο να αναμένεται να γεμίσει και πάλι την πλατεία, αναδεικνύοντας τη Φυτειά ως έναν σημαντικό τόπο πολιτιστικής συνάντησης.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειάς θα παρουσιάσουν μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών χορών. Οι χορευτές, από όλες τις ηλικίες, θα αποδείξουν για άλλη μια φορά τη σημασία της παράδοσης στην τοπική κοινότητα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο https://www.inveria.gr/

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69