tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Με γλέντι γιόρτασαν το Δεκαπενταύγουστο στο Δάσκιο

Με κέφι, χορό και παραδοσιακή μουσική γιόρτασαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δασκίου τον Δεκαπενταύγουστο, σε μια εκδήλωση που στήθηκε με μεράκι από την εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού. Η γιορτή, που διοργανώθηκε προσέλκυσε πλήθος κόσμου που ήρθε να τιμήσει την Παναγία και να διασκεδάσει σε μια παραδοσιακή εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην αφοσίωση και το μεράκι πολλών εθελοντών, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την εκκλησιαστική επιτροπή για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Από την προετοιμασία των φαγητών μέχρι τη φιλοξενία των καλεσμένων, η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

454904005 3739055879649615 8515506918750018423 n

Το μουσικό μέρος περιλάμβανε παραδοσιακούς σκοπούς των Πιερίων, με τον Δημήτρη Τσιγγενόπουλο να πρωταγωνιστεί παίζοντας γκάιντα. Οι μελωδίες του ταξίδεψαν το κοινό σε παλιές εποχές, με τους συμμετέχοντες να χορεύουν τοπικούς χορούς με ενθουσιασμό και ζωντάνια. Ο χώρος γέμισε με κόσμο που, κρατώντας το χέρι των διπλανών τους, χόρευαν όλοι μαζί δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τοπικά εδέσματα, έφαγαν και ήπιαν με την καρδιά τους, δημιουργώντας μια αίσθηση κοινότητας και συντροφικότητας.  

Η εκδήλωση στο Δάσκιο για τον Δεκαπενταύγουστο αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους κατοίκους να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να τιμήσουν την παράδοση. Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στη συνεργασία της εκκλησιαστικής επιτροπής και των εθελοντών, που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γιορτή γεμάτη ζωντάνια και αυθεντικότητα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69