tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Επισκοπής Νάουσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής Νάουσας "Ο Φίλιππος" ετοιμάζεται να προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία στην τοπική κοινότητα με τη διοργάνωση διήμερου πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Αυγούστου 2024, στην κεντρική πλατεία της Επισκοπής Νάουσας, με ώρα έναρξης 21:00 και είσοδο ελεύθερη για όλους.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

19 Αυγούστου 2024: Χάλκινα Ηχοχρώματα

Την πρώτη βραδιά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους ήχους από τα "Χάλκινα Ηχοχρώματα". Πρόκειται για μια παράσταση που φέρνει στο προσκήνιο τη μαγεία των χάλκινων οργάνων, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

20 Αυγούστου 2024: Λαϊκή Βραδιά

Τη δεύτερη ημέρα, τη σκυτάλη παίρνουν γνωστοί καλλιτέχνες που θα προσφέρουν μια αυθεντική λαϊκή βραδιά. Ο Χρήστος Δεμέρτζης, τα Αδέρφια Ράλλη, και ο Κωνσταντίνος Οικονόμου θα ερμηνεύσουν λαϊκά τραγούδια, γεμίζοντας την πλατεία με αγαπημένες μελωδίες και ρυθμούς.

Το διήμερο αυτό αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φίλιππος", που έχει ως στόχο την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη στήριξη των τοπικών καλλιτεχνών. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κατοίκων της περιοχής, αλλά και επισκεπτών που επιθυμούν να απολαύσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Με την είσοδο να είναι ελεύθερη, ο Σύλλογος προσκαλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, προκειμένου να ενισχύσουν την πολιτιστική ζωή της Επισκοπής και να γιορτάσουν μαζί τις καλοκαιρινές αυτές νύχτες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69