tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Σύλλογος "Βαρασός Πλατέος" έκλεψε την παράσταση στις Πηγές Αραβησσού

Την δεύτερη μέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στις Πηγές Αραβησσού, οι οποίες διοργανώθηκαν από τον τοπικό σύλλογο «Παύλος Μελάς» Αραβησσού, ξεχώρισε η παρουσία του Συλλόγου Βαρασός Πλατέος. Ο Σύλλογος συμμετείχε δυναμικά προσφέροντας στο κοινό μια αυθεντική εμπειρία της παράδοσης της Καππαδοκίας.

Ο Σύλλογος "Βαρασός Πλατέος" έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του χορευτικού τμήματος και της χορωδίας του, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τη γενέτειρά τους, το Βαρασό (Φάρασα) της Καππαδοκίας. Οι χορευτές, με αυθεντικές φορεσιές και κινήσεις, μετέφεραν το κοινό σε εποχές και τόπους μακρινούς, αναβιώνοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που οι πρόγονοί τους έφεραν μαζί τους κατά τον ξεριζωμό από τη Μικρά Ασία.

Η διοργάνωση της βραδιάς από τον σύλλογο "Παύλος Μελάς" Αραβησσού ήταν άρτια, με ξεχωριστή φιλοξενία προς όλα τα μέλη και τους φίλους του "Βαρασού". Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό κάθε εμφάνιση και συμμετέχοντας ενεργά στο γλέντι που ακολούθησε.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο "Βαρασός Πλατέος" ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη του εμφάνιση. Η επόμενη στάση είναι στην Πλαγιά Κιλκίς, όπου θα συμμετάσχει στο Γαβούστημα Καππαδοκών στις 24 Αυγούστου 2024. Μια εκδήλωση που υπόσχεται ακόμα περισσότερες στιγμές παράδοσης, χορού και μουσικής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69