tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τα Ποντιακά Νιάτα στο Αρχοντοχώρι στην Αιτωλοακαρνανία

Την Κυριακή 4 Αυγούστου ο σύλλογος Ποντιακά Νιάτα Άνω Ζερβοχωρίου συμμετείχε σε εκδήλωση στο Αρχοντοχώρι του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Γεώργιος σε συνεργασία με τον πρόεδρο Λευτέρη Πιτσινελη του Αρχοντοχωρίου τίμησαν τον Ποντιακό Ελληνισμό. Αφορμή της εκδήλωσης ήταν η διάκριση ποιήματος της νηπιαγωγού σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

«Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα του συλλόγου μας έφτασε στο χωριό νιώσαμε την ζεστή φιλοξενία. Δεν μας έλειψε πραγματικά τίποτα. Ο αδελφικός Σύλλογος Δ.Ψαθάς , ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Λευτέρης Πιτσινέλης , ο σύλλογος Άγιος Γεώργιος αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου ήταν δίπλα μας. Η λέξη ευχαριστώ είναι λίγη για όλα όσα μας πρόσφεραν κατά την τριήμερη φιλοξενία» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου Ποντιακά Νιάτα.

454662778 3736764316562066 3717371804346949489 n

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού παρουσία επίσημων προσκεκλημένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου. Η νηπιαγωγός του Αρχοντοχωρίου Βιβή Λιάβα-Πιτσινέλη απήγγειλε το ποίημα που ξεχώρισε και βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό, ακολούθησε η παρουσίαση χορών του Πόντου από τα χορευτικά συγκροτήματα τριών συλλόγων, του Συλλόγου Δ.Ψαθάς, του δικού μας Ποντιακά Νιάτα και των Ποντίων Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας. Η εκδήλωσε έκλεισε με χορό και τραγούδι με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων.

 

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69