tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Εντυπωσιακή συμμετοχή στο αντάμωμα των Ριζωμάτων

Το αντάμωμα των Ριζωμάτων αποτέλεσε ένα από τα πιο ζωντανά γεγονότα της χρονιάς, με την ατμόσφαιρα να είναι γεμάτη ενέργεια και χαρά. 

Η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς οι καρέκλες της αυλής του γυμνασίου, γέμισαν μέχρι τελευταίας θέσης, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για την τοπική πολιτιστική παράδοση.

Η βραδιά περιλάμβανε ζωντανή μουσική, εκλεκτό φαγητό και ποτό, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια εμπειρία γεμάτη γεύσεις και ήχους από την παράδοση. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχώρισε με την πλούσια παραδοσιακή μουσική και χορό, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό παλιών και νέων γενεών σε ένα ταξίδι στις ρίζες της τοπικής κουλτούρας.

20240805 092937

Στη σκηνή, την παράσταση ανέλαβαν γνωστά ονόματα της παραδοσιακής μουσικής: ο Γιάννης Σβαρνογιάννης με τη φωνή του, ο Νίκος Χαλκιάς στο κλαρίνο, ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος με την γκάιντα, η Φωτεινή Πανδριά και η Θάλεια Καραγιάννη με τις φωνητικές τους ερμηνείες, προσφέροντας ένα πλούσιο μουσικό θέαμα που ενθουσίασε το κοινό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια λαχειοφόρο αγορά, όπου οι τυχεροί κερδισμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια δώρα, προσφέροντας μια ακόμη διάσταση στην απόλαυση της εκδήλωσης.

Το αντάμωμα των Ριζωμάτων επιβεβαίωσε τη σημασία της διατήρησης και της προώθησης των τοπικών παραδόσεων, δημιουργώντας ένα αξέχαστο και ζεστό κλίμα για όλους τους συμμετέχοντες.

20240805 092910

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69