tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μια όμορφη λαϊκή βραδιά στην Κουμαριά

Στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ντόλιανη» στην Κουμαριά, το τελευταίο Σαββατόβραδο του Ιούλη, διοργανώθηκε μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά γεμάτη μελωδίες και διασκέδαση. Η εκδήλωση, που συγκέντρωσε δεκάδες φίλους και μέλη του συλλόγου, αποτέλεσε μια ευκαιρία για όλους να απολαύσουν μια δροσερή καλοκαιρινή βραδιά υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Η ορχήστρα του Κώστα Μπατσίλα και του Αντώνη Σαρακατσάνου, με την μελωδική φωνή της Φαίης Σιαμίδου, κράτησε τους παρευρισκόμενους σε εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι και ζωντάνια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ντόλιανη» για άλλη μια φορά κατάφερε να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και κοινωνική συναναστροφή, ενισχύοντας το αίσθημα της κοινότητας και της παράδοσης.

Η επιτυχία της εκδήλωσης δείχνει την αξία τέτοιων πολιτιστικών δράσεων, που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Το κλείσιμο της βραδιάς βρήκε τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση, αποχωρώντας με χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις από μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69