tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Το Λιανοβέργι θα γιορτάσει την Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος με πολιτιστική εκδήλωση

Το Λιανοβέργι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση για την Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού και θα ξεκινήσει στις 20:30μ.μ., προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική, χορό και γλέντι.

Μετά την ολοκλήρωση των χορευτικών παραστάσεων, η εκδήλωση θα μετατραπεί σε μια ζωντανή γιορτή με λαϊκό γλέντι. Το μουσικό πρόγραμμα θα επιμεληθούν οι Γιώργος Δεληολάνης (τρομπέτα), Γιώργος Ουζούνης (κλαρίνο, ζουρνάς), Νίκος Ζιώγας (ακορντεόν), Βασίλης Μανωλόπουλος (ζουρνάς), Αντώνης Παπαδόπουλος (κρουστά) Οι μουσικοί αυτοί θα συνδυάσουν τα παραδοσιακά όργανα με ζωντανές μελωδίες και ρυθμούς, προσκαλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι.

Η πολιτιστική εκδήλωση του Λιανοβεργίου αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για την τοπική κοινότητα να γιορτάσει την θρησκευτική και πολιτιστική παράδοση του τόπου. Ο εορτασμός της Πανήγυρης της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος συνδυάζει την πνευματική αξία της ημέρας με τη χαρά της πολιτιστικής γιορτής, ενισχύοντας τις κοινωνικές σχέσεις και την αίσθηση της κοινότητας.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λιανοβεργίου θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική βραδιά, γεμάτη με παραδοσιακή μουσική, χορό και γλέντι που θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69