tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας στη Μυροβόλο Χίο

Μια ομάδα από χορευτές και φίλους του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας επισκέφθηκε το υπέροχο νησί της Χίου, συμμετέχοντας στο τοπικό φεστιβάλ που για 7η φορά έλαβε χώρα. Οι χορευτές, μαζί με άλλους παραδοσιακούς συλλόγους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πήραν μέρος στο μεγαλύτερο συρτό του Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι και την επόμενη ημέρα παρουσίασαν χορούς από τη Μακεδονία, κλέβοντας τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ήταν πλούσιο. Από το πρωί ξεκινούσε η ξενάγηση μέχρι αργά το απόγευμα. Οι χορευτές, τα μέλη και οι φίλοι του ΛΕΒ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος του ξεχωριστού αυτού νησιού, γεμάτου χρώματα, αρώματα, γεύσεις, αντιθέσεις, χαμογελαστούς ανθρώπους, ευγενικούς και φιλόξενους.

Μαζί με τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, βούτηξαν στην πλούσια ιστορία του τόπου. Από τα μεσαιωνικά σοκάκια των Μεστών, με την επιβλητική εκκλησία των Αρχαγγέλων, στη Νέα Μονή Καρυών, από τα μαστιχόδεντρα στο Πυργί με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, από τον Αναβάτο στη Βολισσό και από εκεί στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας.

Τόσες είναι οι ομορφιές της μυροβόλου Χίου που δεν τελειώνουν σε ένα ταξίδι.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69