tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Καλοκαιρινός χορός στο Νησελούδι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησελουδίου ετοιμάζεται για τον ετήσιο καλοκαιρινό του χορό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στην αυλή της εκκλησίας της Αγίας Άννας, με ώρα έναρξης στις 9:30 μ.μ.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει ποικιλία μουσικών ειδών που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, δημοτικό πρόγραμμα με τραγούδια τραγούδια από την ελληνική ύπαιθρο, που θα φέρουν μνήμες και συναισθήματα από παλαιότερες εποχές, λαϊκό πρόγραμμα με δημοφιλή λαϊκά τραγούδια που θα κρατήσουν την διάθεση ψηλά και θα ενθουσιάσουν το κοινό και ποντιακό πρόγραμμα με μουσική από τον Πόντο, που θα τιμήσει την ποντιακή παράδοση και θα προσφέρει μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς για την οργάνωση της εκδήλωσης, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία για τους παρευρισκόμενους. Η αυλή της εκκλησίας της Αγίας Άννας διαμορφώνεται κατάλληλα για να φιλοξενήσει το πλήθος, με ειδική μέριμνα για τον φωτισμό και τη διακόσμηση του χώρου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος καλεί τόσο τους κατοίκους του Νησελουδίου όσο και τους επισκέπτες της περιοχής να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη γιορτή. Ο καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Νησελουδίου αναμένεται να είναι μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και χαρά, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται και η κοινότητα ανυπομονεί να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην αυλή της εκκλησίας της Αγίας Άννας για μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και παράδοση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69