BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Παραδοσιακό γλέντι στο Γιαννακοχώρι στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου διοργανώνει ένα παραδοσιακό γλέντι στο πλαίσιο του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου στην αυλή της εκκλησίας του χωριού, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς ήχους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τοπικούς καλλιτέχνες που θα ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους με τους ρυθμούς τους.

Το πανηγύρι θα λάβει χώρα στο δροσερό περιβάλλον του ορεινού Γιαννακοχωρίου, που είναι γνωστό για τη φυσική του ομορφιά. Η αυλή της εκκλησίας, προετοιμασμένη κατάλληλα για την περίσταση, θα υποδεχτεί τους επισκέπτες σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη παράδοση και φιλοξενία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου υπόσχεται μια εκδήλωση που θα γεμίσει χαρά και κέφι τους συμμετέχοντες. Το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής αποτελεί μια ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες να συγκεντρωθούν, να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν μαζί.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69