BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Γιορτή Πίτας στο Σέλι

Την Κυριακή, 28 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, η κεντρική πλατεία στο Σέλι θα γεμίσει με αρώματα και γεύσεις παραδοσιακής πίτας. Η εκδήλωση θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές βλάχικες πίτες, φτιαγμένες με παραδοσιακές συνταγές και υλικά. Οι βλάχικες πίτες, γνωστές για την πλούσια γεύση και την ιστορική τους παράδοση, θα είναι το κύριο πιάτο της ημέρας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τρία κομμάτια παραδοσιακής πίτας μαζί με ένα ποτήρι λευκό κρασί, έναντι του συμβολικού ποσού των 2€. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του τοπικού συλλόγου, ο οποίος εργάζεται ακούραστα για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας.

Η διοργάνωση της Γιορτής Πίτας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των κατοίκων και του τοπικού συλλόγου, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν την επιτυχία της εκδήλωσης. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για τους ντόπιους να προβάλλουν τον πολιτισμό και την παράδοσή τους, ενώ ταυτόχρονα να προσελκύσουν επισκέπτες στον όμορφο ορεινό προορισμό τους. Με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, το δροσερό κλίμα του Σελίου και οι γεύσεις της παραδοσιακής βλάχικης κουζίνας υπόσχονται να προσελκύσουν πλήθος επισκεπτών. Όλοι ανυπομονούν για μια ημέρα γεμάτη γεύσεις, διασκέδαση και πολιτιστική κληρονομιά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να υποστηρίξετε τον τοπικό σύλλογο, απολαμβάνοντας τις παραδοσιακές βλάχικες πίτες και το λευκό κρασί σε έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69