tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Με Κρητικο-ποντιακή βραδιά ξεκινούν απόψε οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Πατρίδα υποδέχεται σήμερα την έναρξη των τετραήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της περιοχής, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες τέσσερις ημέρες γεμάτες πολιτισμό, μουσική και παράδοση.

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη βραδιά, καθώς θα αφιερωθεί στη μουσική από την Κρήτη και τον Πόντο. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Νίκος Ζωιδάκης και το επιτελείο του θα ανοίξουν τη βραδιά, μεταφέροντας μουσικά το κοινό στην Κρήτη με τα παραδοσιακά τους ακούσματα.

Μετά την Κρητική μουσική, τη σκυτάλη θα πάρει ένα ποντιακό πρόγραμμα με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες Στάθη Παυλίδη στο τραγούδι, Ρ. Αλεξανδρίδη στη λύρα και Μιχάλη Σιώπη στο κλαρίνο. Η μουσική και τα τραγούδια τους θα αναβιώσουν τις ποντιακές παραδόσεις, χαρίζοντας στο κοινό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οι επόμενες δύο ημέρες των εκδηλώσεων θα είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στην ποντιακή παράδοση, με ποντιακές βραδιές που θα γεμίσουν το γήπεδο με χορούς, τραγούδια και μουσικές από τον Πόντο. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν υπόσχονται να κρατήσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό σε υψηλά επίπεδα, τιμώντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Ποντίων.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την τελευταία ημέρα με μια ολονύκτια λαϊκή βραδιά. Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου θα αναλάβει να κλείσει τις εκδηλώσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη από τις μεγάλες της επιτυχίες και τη μοναδική της παρουσία στη σκηνή.

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις στην Πατρίδα υπόσχονται να προσφέρουν στιγμές χαράς, συγκίνησης και πολιτιστικής αναβάθμισης, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και προσφέροντας μια γιορτή της παράδοσης και της μουσικής. Όλοι είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν και να απολαύσουν αυτό το μοναδικό πολιτιστικό γεγονός.

Αφιέρωση στη Μνήμη των Πεσόντων της Κυπριακής Εισβολής

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η φετινή αφιέρωση των εκδηλώσεων στη μνήμη των πεσόντων πριν από 50 χρόνια κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Κύπρου, θυμίζοντας σε όλους το σημαντικό αυτό κεφάλαιο της ιστορίας μας.

Το πρόγραμμα

23/07 : Ώρα 9 μ.μ. Κρητικοποντιακή βραδιά με τους Νίκο Ζωιδάκη (με το επιτελείο του) Στάθη Παυλίδη στο τραγούδι, Ρ.Αλεξανδρίδη στην λύρα και Μιχάλη Σιώπη στο κλαρίνο.

24/07: Ώρα 9 μ.μ. Ποντιακή βραδιά με τους Σταύρο Σαββίδη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Παύλο Καγκελίδη στο τραγούδι και Δ.Ακριτίδη, Φ.Χαραλαμπίδη, Γ.Κων/νιδη στην λύρα .

25/07: Ώρα 9 μ.μ. Ποντιακή βραδιά με τους Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, Χ.Αθανασιάδη, Γ.Χωραφαΐδη στην λύρα και Γ.Ιακωβίδη στο κλαρίνο.

26/07 : Ώρα 9 μ.μ. Λαϊκή βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου (με το επιτελείο της) σε ολονύκτιο πρόγραμμα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69