tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας: «Δέντρο Πηγής Ζωής, Αιωνιότητας και Αναγέννησης»

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ανακοίνωσε τη διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης με τίτλο «Δέντρο Πηγής Ζωής, Αιωνιότητας και Αναγέννησης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Σελίου.

Με αφορμή την ορεινή χλωρίδα του τόπου και τον πολυσήμαντο, διαχρονικό συμβολισμό του δέντρου στην ύπαρξη της ζωής και στην αναγέννηση της φύσης, η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη δημιουργία και έμπνευση. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, ζωγραφίζοντας όμορφα δέντρα πάνω σε άσπρα μπλουζάκια, τα οποία θα διανεμηθούν από τον Όμιλο.

Ιδιαίτερη τιμή θα προσδώσει στην εκδήλωση η παρουσία της καταξιωμένης ζωγράφου, Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου. Η κ. Καραμήτσου, με το πάθος και την εμπειρία της στη ζωγραφική, θα καθοδηγήσει τα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να ανακαλύψουν τη μαγεία της τέχνης μέσα από την απεικόνιση της φύσης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας συνεχίζει με αφοσίωση το έργο του, παρέχοντας ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης και μάθησης στα παιδιά.

"Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό και Τουριστικό Όμιλο Σελίου και τον Πρόεδρο του χωριού Γιώργο Φαρσαρώτο για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας μας,καθώς και την επιχείρηση «Ήχος & Φως Ζορμπάς» για την ευγενική δωρεά των συστημάτων ήχου και τους φούρνους Κόγια για την προσφορά θεματικών μπισκότων. Σας περιμένουμε όλους στην δροσιά του βουνού για μια αξέχαστη εμπειρία" αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69