tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συγχαίρει την Βανδή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας και την ανακηρύσσει επίτιμο μέλος του

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, προκάλεσε αίσθηση με την απόφασή της να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στην Τουρκία. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά μια απρόβλεπτη εξέλιξη οδήγησε στην ακύρωση της εκδήλωσης.

Αιτία της ακύρωσης ήταν η παρουσία ενός μπάνερ του Κεμάλ Ατατούρκ με την τουρκική σημαία στην πλάτη της σκηνής. Αυτό δεν είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων με την τραγουδίστρια και την ομάδα της. Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε την απόφασή της στους διοργανωτές και μέσω των social media, εξήγησε τους λόγους της ακύρωσης:

«Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στη συναυλία μου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοινώνω ότι για λόγους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας που αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως μια συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική προσέγγιση, η συμμετοχή μου στην εκδήλωση δεν είναι δυνατό να συμβεί».

Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή έτυχε θερμής υποδοχής από πολλούς φορείς και προσωπικότητες. Ιδιαίτερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας εξέφρασε την υποστήριξή του με επίσημη ανακοίνωση, συγχαίροντας την τραγουδίστρια για τη στάση της. Ο σύλλογος της Πατρίδας θα ανακηρύξει την Δέσποινα Βανδή επίτιμο μέλος του. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ε Υ Γ Ε ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΟΥΦΙΔΟΥ (ΒΑΝΔΗ). Ο σύλλογος μας την συγχαίρει για την ΓΕΝΝΑΙΑ στάση της, απέναντι στους απογόνους του γενοκτόνου των προγόνων μας. Όταν μάλιστα "κάποιοι" δεν σέβονται την ΜΝΗΜΗ των ΑΤΑΦΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ.

Αν ακούσουμε δε και τις τοποθετήσεις των εκεί δημοτικών αρχόντων και του κόσμου, μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις "περί αδελφοποιήσεων"; Και εκεί που άλλοι "δειλιάζουν" να κάνουν το καθήκον τους, η Δέσποινα ΤΟΛΜΗΣΕ κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας και κυρίως τα κόμματα.

Ο σύλλογος απεφάσισε να τιμήσει για την πράξη της την Δέσποινα Μαρουφίδου (Βανδη) και να την κάνει Επίτιμο μέλος του".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69