BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

8η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιο: Ένα Μεγάλο Λαϊκό Γλέντι

Η 8η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και παραδοσιακή μουσική. Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και προώθηση των κηπευτικών προϊόντων της περιοχής, και αυτό επιτεύχθηκε μέσα από μια ζωντανή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά με τους ήχους του κλαρίνου. Οι πρώτοι χοροί ήταν της Μακεδονίας, με τον κόσμο να συμμετέχει ενθουσιασμένος και να γεμίζει την πίστα με κέφι και ενέργεια.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στη λύρα. Η μουσική του Πόντου ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με διάθεση και πάθος, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την παράδοση.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με βιολί, προσφέροντας παραδοσιακούς ήχους από τη Θράκη και τη Μικρά Ασία. Οι νότες της μουσικής συνόδευαν τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να απολαμβάνουν το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Αθανασιάδου και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Τσιπλακίδης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν κι εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων. Ενδεικτικά ήταν από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολης, Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας, «Ευστάθιος Χωραφάς» Πατρίδας, Πόντιοι Μακροχωρίου, «Αγία Παρασκευή» Λευκαδίων, «Αριστοτέλης» Νέας Νικομήδειας κ.α.

Όταν η βραδιά έφτασε στο τέλος της, οι επισκέπτες αποχωρούσαν με σακούλες γεμάτες τοπικά προϊόντα, προσφορά των καλλιεργητών της περιοχής. Αυτό το δώρο ήταν μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου στην εκδήλωση, αλλά και μια ευκαιρία για να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν από κοντά την υψηλή ποιότητα των τοπικών κηπευτικών.

Η 8η Γιορτή Κηπευτικών ήταν μια εκδήλωση που συνδύαζε την παράδοση, τη διασκέδαση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι παρευρέθηκαν.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι μουσικοί:

Χρηστάκης, κλαρίνο

Στάθης Τσαϊρίδης, τραγούδι

Γιάννης Τσανασίδης, λύρα

Γιώργος Παντέλος, βιολί

Νίκος Ράλλης, κορνέτα

Βασίλης Ράλλης, κρουστά

Βαλάντης Λάζος, πλήκτρα

Γιώργος Δεμερτζής, σαξόφωνο

Μιχάλης Τσανασίδης, νταούλι

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69