tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

4ο Βιωματικό Σεμινάριο – Ημερήσια εκδρομή στα Γρεβενά διοργάνωσε η 'Ηλιοείδεια'

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 η Λαογραφική Εταιρία Έρευνας και Διάσωσης της Ελληνικής Παράδοσης (Λ.Ε.Ε.Δ.Ε.Π.) ''ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ" πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στα Γρεβενά.

Η αποστολή αποτελούμενη από μέλη και φίλους της ''ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ" επισκέφτηκαν αρχικά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο χωριό Μηλιά. Στη συνέχεια η αποστολή έφτασε στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών όπου περιηγήθηκε στα γραφικά στενά της πόλης και στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Λαογραφική Συλλογή του Δήμου Γρεβενών στην οποία ξεναγήθηκε από την εξαιρετική κα. Αγορογιάννη-Βούτσα Χάιδω.

Η πολυπληθής ομάδα κατέληξε στην παραδοσιακή ταβέρνα Πανόραμα στο χωριό Μερσίνα λίγο έξω από την πόλη των Γρεβενών όπου έλαβε χώρα το 4ο βιωματικό σεμινάριο της Λ.Ε.Ε.Δ.Ε.Π. ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ.

Τα μέλη της Εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντιπροσωπευτικούς χορούς των Γρεβενών από το Γρεβενιώτη χοροδιδάσκαλο κ. Μπουκάλη Δημήτρη και τη σύζυγο του κα. Κατσαντώνη Βάσω και να χορέψουν μπεράτια, τσάμικα, καραπατάκη κ.ά..

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της εταιρείας που έλαβαν μέρος στην εκδρομή.

Την ευθύνη της εκδρομής είχαν οι χοροδιδάσκαλοι της εταιρείας, Ασβεστάς Βασίλης, Κατσίβελος Αποστόλης, Μάτσου Ιωάννα, Τσιαβός Δημήτρης και Ψωμά Ειρήνη. 

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69