tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εικαστικά εργαστήρια στους αμπελώνες της Νάουσας

Ο Σύλλογος για την Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών με την υποστήριξη του Δήμου Η. Π. Νάουσας πραγματοποιεί βιωματικά εικαστικά εργαστήρια στους αμπελώνες. Τα βιωματικά εικαστικά εργαστήρια έχουν στόχο να εγείρουν την δημιουργικότητα των επισκεπτών στα πλαίσια μιας φιλοσοφίας δημιουργικού τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να δημιουργήσουν ένα πρωτόλειο έργο, επιπρόσθετα μπορούν να συνδυάσουν την δημιουργική εμπειρία με γευστικές δοκιμές κρασιών. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν τα εξής βιωματικά εικαστικά εργαστήρια:

- Εργαστήριο Ξυλογλυπτικής στο οινοποιείο Δαλαμάρα το Σάββατο 30/9 17:30 - 19:30

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία πρώτη γνωριμία με την τέχνη της ξυλογλυπτικής και να δημιουργήσει ένα μικρό έργο τέχνης με θεματολογία την άμπελο, το οποίο θα το κρατήσει ως αναμνηστικό. Στο εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν άνδρες, γυναίκες ακόμη και παιδιά άνω των 12 ετών.

Εισηγητής: Γιώργος Αβραμίδης

- Εργαστήριο Χαρακτικής στο οινοποιείο Αργατία την Κυριακή 1/10 11:00 - 13:00

Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στον κόσμο της χαρακτικής μέσα από μια μικρή ιστορική αναδρομή και θα γνωρίσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Τέλος θα πραγματοποιήσουν χάραξη και τύπωμα ενός έργου τους.

Εισηγητές: Ομάδα χαρακτικής

- Εργαστήριο Κοσμήματος στο οινοποιείο Κόκκινου την Κυριακή 1/10 11:00 - 13:00

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν με σύρμα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια ή μενταγιόν.

Εισηγήτρια: Μαρία Σβήγκα

- Εργαστήριο Φωτογραφίας στο κτήμα Κυρ-Γιάννη την Κυριακή 1/10 11:00 - 13:00

Με φωτογραφική μηχανή ή με το κινητό τους τηλέφωνο οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στις βασικές αρχές της φωτογραφικής τέχνης όπως την αναγνώριση των φωτοσκιάσεων και τεχνικών καδραρίσματος. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί φωτογραφικό παιχνίδι στους αμπελώνες του κτήματος όπου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να εφαρμόσουν στην πράξη τις αρχές και τις τεχνικές που διδάχτηκαν. Τέλος θα έχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουν μια φωτογραφία τους ως ενθύμιο της δημιουργικής εμπειρίας.

Εισηγητής: Χρήστος Μητσιάνης

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας στα οινοποιεία ώστε να υλοποιηθούν τα εργαστήρια με τον βέλτιστο τρόπο.

Οικονομική ενίσχυση: 15€ (Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των γευστικών δοκιμών κρασιών ή εδεσμάτων ή το κόστος των κρασιών)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69