tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός στον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε χθες 25/9 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας ο αγιασμός με αφορμή την έναρξη μαθημάτων της Παραδοσιακής Χορωδίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Χαράλαμπος, ιερέας στην Υπαπαντή και καθήκοντα ψάλτου είχε ο χοράρχης του συλλόγου Ι. Κουτσιμανής.

Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος της παράταξης ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ Κ.Βοργιατζίδης καθώς και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι : Ασλάνογλου , Τσαχουρίδης, Βασσος ,Ρούσσος και Σαμανίδης .

Επίσης ο επιεφαλής της παράταξης ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Κ.Παλουκίδης και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι: Σακαλής,Παπαδόπουλος, Παπατζίκου Βίκυ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες της Χορωδίας.

Λόγω νέων εγγραφών μελών στη Χορωδία ,η αίθουσα των γραφείων αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα 45 μέλη της. Ετσι από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι πρόβες θα γίνονται στην Ενοριακή αίθουσα του Ι.Ν.Αγίων Αναργύρων στην οδό Αντωνιάδη , απέναντι από την Στέγη Γραμμάτων κ Τεχνών.

Μετά το τέλος της εκδηλωσης μια μικρή έκπληξη στον κ. Τελλίδη επεφύλαξε η πρόεδρος του Συλλόγου και το Δ.Σ. λόγω της χθεσινής παραμονής 25/9 των γενεθλίων του. Του ετοίμασε τούρτα με το κεράκι ( δεν χωρούσαν βλέπετε τα 77) και του τραγούδησαν το Happy Birthday.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69