tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Η ΚΕΠΑ Βέροιας γνωστοποίησε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού το οποίο περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Αναλυτικά:

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Πέμπτη 3/7
ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Κάρμεν Ρουγγέρη « ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ»

Ήταν μια φορά ένας βασιλιάς και μία βασίλισσα που ζούσαν σ’ ένα μεγάλο νησί. Το νησί αυτό δεν ήταν πολύ πλούσιο, όμως αυτός που κυβερνούσε ήταν άξιος και όλος ο κόσμος ήταν ευτυχισμένος.
Όλα τα καλά τα είχε ο βασιλιάς, την αγάπη του λαού, τα πλούτη που δίνει η εργασία και μία πολύ καλή βασίλισσα. Όταν μάλιστα απόκτησαν και ένα κοριτσάκι, η ευτυχία τους μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ. Κάλεσε στη βάφτιση όλο το λαό του και έγινε μεγάλο γλέντι. Την ώρα λοιπόν που όλοι γλεντούσαν, οι νεράιδες του νησιού μαζεύτηκαν γύρω από την κούνια του μωρού για να του δώσουν από μία ευχή. Η μία έδωσε ομορφιά. Η άλλη ωραία φωνή, η τρίτη έδωσε χάρη, η τέταρτη εξυπνάδα. Η πέμπτη όμως, δεν έδωσε τίποτα απ’ όλα αυτά, έσκυψε μόνο στο προσκεφάλι του μωρού και του ψιθύρισε: «Είμαι η Mοίρα. Εγώ δε θα σου δώσω μία ευχή όπως έκαναν οι άλλες. Εγώ θα σε προστατέψω από την ίδια τη ζωή σου μικρή μου». «Θα’ θελα να μη λυπηθείς και να μην κλάψεις ποτέ»! Γι’ αυτό θα πάρω την καρδιά σου, θα την κλείσω σε ένα χρυσό κουτάκι και θα το πάρω μαζί μου. Αυτό έκανε και χάθηκε μέσα στη νύχτα χωρίς να μπορέσει κανείς να τη σταματήσει….
Η συνέχεια στο Θέατρο!
Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 10€ , ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γ. ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε

Παρασκευή 4/6
ΘΕΑΤΡΟ
Νικολάι Γκόγκολ « ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ»
Μια κωμωδία αξιώσεων! Μια παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών!

Συντελεστές:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία:Γιάννης Μπέζος
Σκηνικά- Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Μουσική:Θοδωρής Οικονόμου
Φωτισμοί:Ελευθερία Ντεκώ
Βοηθός Σκηνοθέτη:Δάφνη Σταυροπούλου

Παίζουν:
Γιάννης Μπέζος Κατσκαριόφ, Ναταλία Τσαλίκη Φιόκλα, Χρήστος Λούλης Πoτκαλιόσιν,
Τάσος Γιαννόπουλος Ζεβάκιν, Κώστας Μπερικόπουλος Ανούτσκιν, Σωκράτης Πατσίκας Στραπατσάδας,
Κατερίνα Λυπηρίδου Αγάφια, Σύρμω Κεκέ Αρίνα, Παναγιώτης Κατσώλης Στεπάν, Σταρικόφ,
Όλγα Ιωσηφίδου Ντουνιάσκα.

Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα. Ένας επιστήθιος φίλος του υπερθεματίζει ως προς την καταλληλότητα της νύφης. Η συνάντηση στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου όπου καταφθάνουν και άλλοι απίθανοι υποψήφιοι καταλήγει σε φιάσκο. Ένα όργιο ψέματος, συναλλαγής και αρχοντοχωριατισμού μας δίνει μία εικόνα της κοινωνικής ζωής στη Ρωσία των αρχών του 19ου αιώνα. Μία ρωγμή ευαισθησίας και δειλής ειλικρίνειας του ζευγαριού συντηρεί την ελπίδα.
Σαν γνήσιος απόγονος του μεγάλου Μολιέρου, ο Γκόγκολ παρουσιάζει τα πρόσωπά του φορτισμένα από τις συνήθειες της εποχής τους, που στην ουσία απέχουν ελάχιστα από τις σημερινές. Η ευκολία με την οποία μπορείς να διολισθήσεις στη φάρσα και το εύκολο γέλιο στο έργο του Γκόγκολ είναι μια παγίδα• στημένη πολύ μελετημένα από τον συγγραφέα! Κι αυτό εντάσσεται στη λοξή του ματιά στον κόσμο. Έναν κόσμο δυσβάσταχτο για τον ίδιο και αστείο για εμάς.
Ώρα 9.00μ.μ / γενική είσοδος 18€, φοιτητικό-μαθητικό- πολυτέκνων 15€, ανέργων - μαθ.δημοτικού 12€.

Πέμπτη 10/7
ΘΕΑΤΡΟ
Μποστ « ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ»

Το έργο θα ανεβεί σε σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΣΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ο οποιος
θα ερμηνεύσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ( θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Γιάννης 62 χρονών σήμερα δεν εχει παίξει ποτέ σε έργο του πατέρα του).
Σκοπός του ίδιου αλλά και όλων μας είναι να παρουσιαστεί η παράσταση
με σεβασμό επιτέλους στον ΜΠΟΣΤ , με σεβασμό στο κειμενό του , στα σκηνικά του , στην μουσική του, τελικά όπως θα ήθελε να το δεί και
ο ΙΔΙΟΣ.
Στο έργο συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί και το
ανέβασμα του έργου θα είναι άρτιο από κάθε άποψη…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ…….. Γιάννης Μποσταντζόγλου
ΜΟΥΣΙΚΗ …………… Γιούρι Στούπελ
ΣΚΗΝΙΚΑ…………….. Παναγιώτης Μανίκας
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ………… Δέσποινα Βολίδη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ…….. Χάρης Μανταφούνης

Θα λάβουν μερος οι ηθοποιοί..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΒΑΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ- ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΚΑΤΟΥΛΑΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ- ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ-
ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΑΣΑΣ-
0 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και Ο ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ

Ώρα 9.00μ.μ / Γενική είσοδος-18€,προπώληση-ΑΜΕΑ-φοιτητικό 14€.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Δευτέρα 14/7 

ΘΕΑΤΡΟ
Αριστοφάνη « ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ»

Στις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, όλα είναι... γυναίκα.
Άντρες μιλούν για τις γυναίκες, γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες,
άντρες μιμούνται τις γυναίκες, άντρες ντύνονται γυναίκες,
άντρες εναντιώνονται στο γυναικείο κόσμο,
γυναίκες ελπίζουν σ’ έναν κόσμο γυναικείο.

«Οι Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, αν και σε πρώτο επίπεδο φαίνεται να μην έχουν καμία σχεδόν πολιτική χροιά, ίσως είναι το πιο πολιτικό έργο απ’ όλα», Γιώργος Κιμμούλης.

Η ταυτότητα της παράστασης
Μετάφραση: Κ.Χ. Μύρης
Διασκευή, δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Κιμούλης & Πιτσιρίκος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης
Σκηνικά- Κουστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μουσική: Διονύσης Τσακνής
Video: Κώστας Κιμούλης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης, Τόνια Ντούσκα

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς, Φαίη Ξυλά, Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Ραφαήλος και Χάρης Χιώτης.

Χορός: Νάντια Ανθοπούλου, Τόνια Καζάκου, Αναστασία Κατσιναβάκη, Ντέπυ Μαλλιαρου, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Μαρίνα Μυρτάλη, Ματίνα Νικολάου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Αρετή Ντάλιου, Αρετή Πασχάλη, Κωνσταντίνα Σπάθη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Ειρήνη Τσαβά

Ώρα 9.00μ.μ / Γενική είσοδος 15€
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛ

Τρίτη 15/7
ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ξένιας Καλογεροπούλου & Θωμά Μοσχόπουλου «Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ»
Ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας!

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι και παραμυθένια και σημερινή. Ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα.

Μια ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μια παράσταση με καλαισθησία, χ ιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι γονείς τους, θα βρουν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν, πολλές εικόνες που θα τους συνοδεύουν για πολύ πολύ καιρό.

Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Αμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστος Πίτσας, Σταύρος Σβήγκος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Τιμοθέου, Ορέστης Τζιόβας.

Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος Προπώληση 8€, πόρτα 10€
Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Πέμπτη 17/7
ΘΕΑΤΡΟ
Ευριπίδου « ΤΡΩΑΔΕΣ»
Μια διαχρονική τραγωδία απόγνωσης που κινείται στην περιοχή του αδιανόητου...

Οι Τρωάδες, είναι η πιο δημοφιλής από τις σωζόμενες τραγωδίες του Ευριπίδη, κείμενο κατεξοχήν αντιπολεμικό, αποτυπώνει όσο κανένα κείμενο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας την αλαζονεία της εξουσίας και τις ολέθριες συνέπειες της.
«Ιστορώντας τα γεγονότα της άλωσης της Τροίας, ο νους στέκεται στο
θρίαμβο των νικητών και όχι στο θρήνο των νικημένων».
Στις Τρωάδες ο Ευριπίδης παρουσιάζει την ιστορία από την πλευρά των «ηττημένων», που όμως δεν ζήτησαν την αναμέτρηση... Ο ανθρώπινος πόνος
παίρνει οικουμενικές διαστάσεις. Εδώ ο θρήνος των γυναικών, μανάδων, συζύγων, αδελφών, ανθρώπινος και αποκαλυπτικός επισημαίνει για άλλη μια φορά τα «έργα» της ανθρώπινης ανεπάρκειας. Η Τροία καίγεται. Ο πολιτισμός της καταστρέφεται. Το μέλλον μιας χώρας ενταφιάζεται. Οι γυναίκες παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς, σκλάβες και λάφυρο στα χέρια των νικητών. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και επεξεργασία κειμένου Παναγιώτας Πανταζή και Θέμη Μουμουλίδη. τα σκηνικά ο Γιώργος Πάτσας, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκορού, τη μουσική ο Θύμιος Παπαδόπουλος.

Τους ρόλους και τα χορικά κείμενα ερμηνεύουν:
Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα, Χρήστος Πλαΐνης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου, Ίρις Μάρα, Ιώ Κυριακίδη (ακορντεόν).

Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος Είσοδος: 13€, μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων 10€
Προπώληση: 10€ από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σημεία προπώλησης:
• γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, 2331078140, 41, 42.
• Καφενείο - Μεζεδοπωλείο «Στάσου Μύγδαλα», 2331120327
• Βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», 2331024672
• Καφέ SOCIAL, Ελιάς 13,
• Καφέ Μacoza, 2331067333

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΕΡΟΙΑΣ – 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ

Κυριακή 20/7
θΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
XANAZOO

Το XanaZoo του Μάνου Βαφειάδη ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Η Τερέζα ,ο Άρης και η Μάρδη παρέα με τον Φαταούλα τον Αστακό την Αγελάδα τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Φυσικά από την παρέα δεν λείπουν η Καμήλα ο Σκαντζόχοιρος η Κατσίκα ο Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια ο κύριος Μάνος μας και λάτρεψαν όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project Mazoo and the Zoo.
Τα παιδιά όλης της Ελλάδας δεν θα δουν μόνο μια παράσταση αλλά θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στο τραγούδι.

Ώρα 9.00μ.μ / Γενική είσοδος 13€

Δευτέρα 21/7 

ΘΕΑΤΡΟ
Α.Ρήγα – Δ.Αποστόλου «ΟΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ»

Έξι γυναίκες θύτες… η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα… αλλά αξίες… αισθήματα… χαμόγελα… άνθρωποι… γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς…

Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας…» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα… και να αποφύγουν την καταδίκη τους. Μία εισαγγελέας - ψυχίατρος, μία βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη... και ένας αστυνομικός πολύ… ωραίος… καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν…
Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν… καμία από τις δύο πλευρές…

Συντελεστές:
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια - Επιμέλεια σκηνικού: Mαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Διονύσης Λαμπίρης
Πρωταγωνιστούν:
Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Φωτεινή Ντεμίρη, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιος Κωστής, Παρθένα Χοροζίδου και η Τζέση Παπουτσή
Ώρα 9.00μ.μ Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος:15€,Παιδικό-Φοιτητικό-Ανέργων-Πολυτέκνων-ΑΜΕΑ:13€

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Ε.Ε.

Δευτέρα 28/7
ΜΟΥΣΙΚΗ
Σταύρος Ξαρχάκος «ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή περίοδο 2014 στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας μία συναυλία με τίτλο«Μάνα μου Ελλάς». Τραγούδια από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα, τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και μελωδίες που μας συντρόφευσαν!
Συνταξιδιώτες του σε αυτή την περιοδεία θα είναι η Ηρώ Σαΐα, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και μια 10μελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών – σολίστ, την οποία θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ώρα 9.00μ.μ / γενική είσοδος 10 ευρώ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τρίτη 29/7
ΘΕΑΤΡΟ
Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ»

Λίγα λόγια για το έργο
Λυσιστράτη του Αριστοφάνη. Η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου. Οι γυναίκες των αντιπάλων παραστάσεων (Αθηναίοι, Σπαρτιάτες και οι σύμμαχοί τους) αποφασίζουν – σε μια συναρπαστική αρχική σκηνή – να κατέβουν σε ερωτική απεργία, μην επιτρέποντας στους άντρες να τις αγγίξουν. Οι Αθηναίες με πονηριά καταλαμβάνουν την Ακρόπολη, όπου φυλάγεται ο θησαυρός της πόλης και αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση. Από δω και πέρα ακολουθούν εκρηκτικά κωμικά επεισόδια, άλλοτε με λεπτό χιούμορ και άλλοτε σαν χοντρή φάρσα.

Ταυτότητα παράστασης
Μετάφραση – Απόδοση: Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας
Μουσική: Δημήτρης Θεοχάρης
Στίχοι τραγουδιών: Γιώργος Μπακόλας
Επιμέλεια κίνησης: Δήμητρα Κρητικίδη
Επεξεργασία κειμένου: Ο μεταφραστής και οι ηθοποιοί της παράστασης
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Παίζουν: Μαρία Καβογιάννη, Αντώνης Λουδάρος, Καίτη Κωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάντια Κοντογεώργη, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τζίνη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Δημήτρης Παπανικολάου, Θωμάς Γκαγκάς, Ελίνα Μάλαμα, Βασίλης Πουλάκος, Γεράσιμος Σκαφίδας.
Παραγωγή: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος – Highway Productions – Λυκόφως σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 18 ευρώ Κανονικό 15 ευρώ Μειωμένο (Φοιτητικά, άνω των 65, έως 18 ετών, αΜεΑ, Σύλλογοι, ομαδικά) και 12 ευρω Ανέργων

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: HIGHWAY PRODUCTIONS – ΛΥΚΟΦΩΣ - ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Πέμπτη 31/7
ΘΕΑΤΡΟ
Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ»

Η βασίλισσα της Νύχτας σώζει τον άρχοντα της Αλήθειας, Ταμίνο, από ένα τεράστιο τέρας και, ως αντάλλαγμα, ο Ταμίνο υπόσχεται να σώσει την κόρη της Παμίνα, την οποία έχει απαγάγει ο βασιλιάς του Φωτός, Ζαράστρο. Ο Ταμίνο, σ’ αυτό το ταξίδι, έχει ως ακόλουθό του τον Παπαγκένο (Τάσος Παλαντζίδης), τον προμηθευτή πουλιών της βασίλισσας της Νύχτας. Ταυτόχρονα, ο Μονόστατος, ο υπασπιστής του βασιλιά του Φωτός, πολιορκεί ερωτικά την Παμίνα, η οποία τον απεχθάνεται. Ο Ταμίνο ερωτεύεται την Παμίνα και ο Παπαγκένο το φέρνει η μοίρα να γνωρίσει την Παπαγκένα του. Έτσι, καταστρώνουν σχέδιο απόδρασης αλλά ο βασιλιάς του Φωτός θα τους συλλάβει και θα τους βάλει σε δοκιμασίες για να αποδείξουν την αγάπη τους. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν:
Τάσος Παλαντζίδης, Ιωάννα Δελάκου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Κατερίνα Μηλιώτη, Παναγιώτης Τσίτσας, Αντώνης Καλογήρου, Δημοσθένης Χριστόπουλος

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα
Σκηνικά: Νίκος Αυγερινός
Κοστούμια: Evi Lee
Φωτισμοί: Θανάσης Ροδίτης

Ώρα 9.30μ.μ / ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ [ Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.]
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Τετάρτη 27/8 

Χοροθέατρο
“ΒΑΚΧΕΣ” (βασισμένο στις “Βάκχες” του Ευριπίδη )

Η ομάδα Aniline Dancetheatre, έχοντας ως θεμέλιο την ομώνυμη τραγωδία και βασισμένη σε αυτήν, έχτισε μία χοροθεατρική παράσταση προσεγγίζοντας εκ νέου το έργο δίνοντας έμφαση στην ενέργεια, τη σημειολογία και τις αθέατες εικόνες του, μέσω του χορού και της κίνησης του σώματος.

Υπόθεση:
Ο Διόνυσος, γιος του Δία και της κόρης του Κάδμου Σεμέλης, φτάνει στη Θήβα με μορφή ανθρώπου, για να επιβάλει τη λατρεία του. Οι κόρες του Κάδμου αμφισβητούν τη θεϊκή του καταγωγή και τρελαίνονται από το θεό και ως Μαινάδες παρέμεναν στο Κιθαιρώνα. Ο Πενθέας, γιος της Αγαύης αποφασίζει να στραφεί ενάντια στις Μαινάδες. Συνέλαβε το Διόνυσο, αυτός ελευθερώθηκε και με σεισμό κατέστρεψε το παλάτι. Στη συνέχεια ο Πενθέας μεταμορφώνεται σε Μαινάδα, όταν έφτασε στο βουνό, οι μαινάδες με πρώτη τη μητέρα του τον διαμέλισαν. Η Αγαύη επιστρέφει θριαμβευτικά αλλά ο Κάδμος τη κάνει να συνειδητοποιήσει τι έπραξε. Τι συμβαίνει όταν μια νέα δύναμη εισχωρεί που θέλει να επιβάλει τη δική της λατρεία;

Η ομάδα Aniline Dancetheatre διέκρινε διαχρονικά ζητήματα στην τραγωδία του Ευριπίδη, τα οποία διέπουν τη σύγχρονη κοινωνία. Ο σκοπός της παράστασης είναι να φέρει σε μία άχρονη πραγματικότητα τη σύγκρουση του έλλογου κατεστημένου με την απρόβλεπτη έκφανση του ανθρώπινου θυμικού.

Ιδέα/Σκηνοθεσία/Χορογραφία: Νατάσσα Αραμπατζή, Αλέξανδρος Γκουντινάκης

Μουσική: Σάββας Γεωργιάδης

Χορεύουν: Δήμητρα Αλιμπινίση, Νατάσσα Αραμπατζή, Εύα Βαλιούλη, Αντώνιος Βελλερεφόντης, Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Όλγα Οικονομίδου, Ανέτα Παρπούλη, Κατερίνα Ταϊτζόγλου, Κυριάκος Χρυσίδης

Video/Video art: Θανάσης Βρότσος
Κοστούμια: Ελένη Χασιώτη
Φωτισμός: Δημήτρης Κοκολινάκης
Φωτογραφίες: Μιχάλης Μπατσούλας

Ώρα 9.00μ.μ / Είσοδος 10€ kai 8€ανέργων, φοιτητών

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ANILINE DANCE THEATRE

Παρασκευή 29/8
ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ»
Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!
Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; Κοκκινοσκουφίτσα, Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη, Χάνσελ και Γκρέτελ και πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση - που γίνεται μέσα σε νερό, σε μια λίμνη που είναι στημένη στο κέντρο της σκηνής - μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν.
Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια, υπέροχες μουσικές και εικόνες από διάσημους ζωγράφους.
Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας , μέσα από τη σύγκρουση καλού και κακού και με όπλο την εξυπνάδα ενάντια στην δύναμη ,είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών της «γιαγιάς».

Ένας ολόκληρος κόσμος που βγαίνει από τα παραμύθια-λογοτεχνήματα των δύο παραμυθάδων και δεν έχει πάψει εδώ και δύο αιώνες να φωλιάζει στην καρδιά παιδιών και ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο, τροφοδοτώντας τη φαντασία τους και ενθαρρύνοντας τους να πιστέψουν στις αξίες της ζωής και να χτίσουν τη δική τους προσωπικότητα.

Κείμενο - Σκηνοθεσία : Φώτης Σπύρος
Μουσική : Ελένη Καραϊνδρου
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ηλίας Μπαγεώργος
Κοστούμια : Ελένη Ψύρρα
Φωτισμοί : Τρύφων Κεχαγιάς

Παίζουν : Φώτης Σπύρος, Αλκμήνη Κουλουμπή, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασιλική Συρανίδου.

Ώρα 9.00μ.μ / Είσοδος 12€

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Κυριακή 31/8
ΘΕΑΤΡΟ «ωχ...ΗΛΕΚΤΡΑ»
παρωδία του Αλέξη Καλλίτση

Μ' ένα καινούργιο, σύγχρονο έργο «ωχ..Ηλέκτρα» Αλέξη Καλλίτση, θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μεγάλα φεστιβάλ της Αθήνας και της περιφέρειας.
Ο Αλέξης Καλλίτσης, βασιζόμενος στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, έγραψε μια παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, η οποία μη μπορώντας ν' αντέξει τα δεινά της οικογένειάς της, δηλαδή τις συμφορές του οίκου των Ατρειδών, καταφεύγει στη βοήθεια ειδικού: απευθύνεται δηλαδή σε ψυχολόγο!

Το έργο:
Η Ηλέκτρα αποφασίζει να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρει μόνη της λύση στα προβλήματά της.
«Είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε ψυχολόγο.
Εδώ και κάμποσο καιρό δεν έβρισκα το λόγο.
Όμως γιατρέ μου τα 'παιξα και έπαθα μπορνιόκο.
Έφτασα σ' αδιέξοδο. Έπαθα κοκομπλόκο.
Με πιάνει τρόμος του κενού και έχω και ιλίγγους
Κι άμα ρημαδοκοιμηθώ στον ύπνο βλέπω σβίγγους».
Έτσι λοιπόν προβληματισμένη και φορτισμένη μετά το θάνατο του πατέρα της, Αγαμέμνονα, τον οποίο σκότωσε η μητέρα της, Κλυταιμνήστρα μαζί με τον εραστή της, Αίγισθο, περιμένει τον αδερφό της, Ορέστη, να γυρίσει έπειτα από χρόνια απουσίας και να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα τους. Πραγματικά, ο Ορέστης έρχεται μαζί με το φίλο του, Πυλάδη, και παρέα με τον Παιδαγωγό του σκαρφίζονται διάφορους τρόπους εκδίκησης.
Τι γίνεται όμως, όταν εμφανίζεται το φάντασμα του Αγαμέμνονα; Όταν ο Ορέστης αδυνατεί ν' αποφασίσει να σκοτώσει την μητέρα του; Πόσες ανατροπές μπορούν να συμβούν;
Τελικά, η Ηλέκτρα θα βρει λύση ή θα τρελάνει και τον ψυχολόγο της;
Το έργο είναι μια καλογραμμένη κωμωδία, η οποία σχολιάζει τα κοινωνικά ήθη, τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικονομία αλλά και
τη φύση του νεοέλληνα με εύστοχο και καυστικό τρόπο. Κι αν στην τραγωδία κλαίγατε, εδώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε μέχρι δακρύων!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκορού
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου, Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς

ΔΙΑΝΟΜΗ:
Πέτρος Φιλιππίδης,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πάνος Σταθακόπουλος,
Αλμπέρτο Φάϊς,Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Σπανός, Σταύρος Καραγιάννης, Κυριάκος Μαρκάτος.


Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 18 ευρώ γενική είσοδος , 15 ευρώ και 13 ευρώ .
Παραγωγή : ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Δευτέρα 1/9
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με μία σειρά συναυλιών. Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.
Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 10€ προπώληση κ 12€ πόρτα

Τρίτη 2/9
ΘΕΑΤΡΟΕλένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη
«Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ»
Βραβείο καλύτερου νεοελληνικού Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» 2012

Μια Αιχμηρή Κωμωδία, Μια Παράσταση Βαθιά Ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο σύγχρονη! Ένα έργο που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, και που συγκίνησε βαθιά πολλές χιλιάδες θεατών. Κατάδικος μου! Το μυστικό μιας παράστασης 3 χρόνων
Όταν σε χαλεπούς καιρούς μια παράσταση δημιουργεί τόση συναίνεση, τόση κοσμοσυρροή, τόση σταθερή αποδοχή που ακόμα και την Τρίτη χρονιά δυσκολεύεσαι να βρεις εισιτήριο, τότε σίγουρα κάτι καλό τρέχει.
Τα υλικά της παράστασης ; το μεράκι, η ειλικρίνεια, η απόλυτη διαθεσιμότητα και η γενναιοδωρία.
Δυόμιση ώρες καυστικής ματιάς γύρω από μας, δυόμιση ώρες αλήθειας και κινηματογραφικής ροής που κάποια στιγμή ξεχνιέσαι αν βλέπεις θέατρο η σινεμά. Κοντινά πλάνα μέσα στις ψυχές μας , στις σκοτεινές μεριές μας, στην ανάγκη μας για αποκλειστικότητα, στην επιθυμία μας να μη γίνουμε ο Κανένας και ο Τίποτα. Η λέξη φοβάμαι ακούγεται απ’ όλους τους ήρωες σε όλους τους τόνους και τα χρώματα.
Δεν πατάμε ανθρώπους μίστερ λέει ένας ξένος. Το ίδιο φεγγάρι βλέπουμε όλοι λέει ο γηραιότερος του θιάσου, καθηγητής ιστορίας στο Πάντειο που τώρα πια, συμβολικά, πάσχει από αλτσχάιμερ, και μια ανάλυση του τι μπορεί να σου στερήσει ένα άλφα στερητικό από μια φιλόλογο, μας κάνουν να αναρωτηθούμε όχι για το που φτάσαμε εμείς οι νέο- έλληνες αλλά για το ΠΩΣ φτάσαμε ως εδώ.
Μια κατάθεση ψυχής που βρίσκει 3 χρόνια τώρα το δρόμο στις ψυχές του κοινού με τρόπο λυτρωτικό!
Ένα έργο που ύμνησαν κοινό και κριτικές και συνεχίζει να παίζεται 3 συναπτά χρόνια στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ
Σκηνικά:ΜΑΓΙΟΥ ΤΡΙΚΕΡΙΩΤΗ
Κοστούμια:ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ
Φωτισμοί:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
Κίνηση:ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΓΥΡΑ
Μουσική Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΚΟΣ
Video Art: ΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
Φωτογραφίες:ΟΡΦΕΑΣ ΕΜΙΡΖΑΣ

Παίζουν:
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης,
Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ώρα 9.00μ.μ / γενική είσοδος 18€, φοιτητικό-μαθητικό- πολυτέκνων 15€, ανέργων - μαθ.δημοτικού 12€.

Σάββατο 6/9 

ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν«ΑΡΙΕΛ Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ»
Ένα κλασικό παραμύθι…

Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. 

Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάϊ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Γρηγοριαδου
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Λαμπριανίδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης .

Ώρα 8.30μ.μ / είσοδος 8€

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ /παιδική σκηνή Δελφινάκι

Δευτέρα 8/9
ΘΕΑΤΡΟ
Π.Γ.Σ. Β’εροιας Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, «ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ»
Διασκευή και σκηνοθεσία Διονύσης Καρολίδης.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Σοφούλη, Μιχάλης Κολοκοτρώνης, Διονύσης Καρολίδης, Γρηγόρης Ίτσκος, Νίκος Κόγιας, Νατάσα Ποργιαλίδου, Γιάννης Χατζίδης, Δαμιανός Οικονομίδης, Κάτια Κουπίδου, Νίκος Ψυχαράκης, Όλγα Αμπατζίδου, Δημήτρης Ιωαννίδης.

Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 5€

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Π.Γ.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Τετάρτη 10/9
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ “Πάντα εδώ...”

Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.
Καλοκαίρι του 2014: ο Βασίλης είναι και φέτος “πάντα εδώ...” επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

Μαζί του οι:
Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Στέφανος Δημητρίου – ντράμς
Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο
Μαίρη Μπρόζη - βιολί / τραγούδι
Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα / φωνητικά
Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά
Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων
Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου


Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 12€
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: STRAY MUSIC - Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69