tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυριάκος Θεοδωρίδης και Κωνσταντία Παπαδοπούλου καταγγέλλουν την λειτουργία του προέδρου της ΚΕΠΑ

Από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κ.Ε.Π.Α. του Δήμου Βέροιας Κωνσταντία Παπαδοπούλου και Κυριάκο Θεοδωρίδη εστάλη η παρακάτω επιστολή για την λειτουργία της ΚΕΠΑ, μετά την τοποθέτηση του προέδρου Κώστα Ρίζου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αναλυτικά:

"Με βάση τη χθεσινή ανάγνωση κειμένου - τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας του Προέδρου της Κ.Ε.Π.Α. κ.Ρίζου, οφείλουμε ως μέλη του Δ.Σ. να δηλώσουμε τα εξής :

Αυτό που συμβαίνει με την λειτουργία του ΔΣ της ΚΕΠΑ του Δήμου της Βέροιας , δεν έχει προηγούμενο . Καλούμαστε σε συνεχόμενες τακτικές συνεδριάσεις με θέμα την εκ των υστέρων συναίνεση και έγκριση των προσωπικών αποφάσεων του προέδρου και όταν διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει η απαρτία που βολεύει τη διοίκηση , οι συνεδριάσεις αναβάλλονται , ως αποφάσεις που παίρνονται «στο πόδι» μη τηρουμένων όλων των νόμιμων και τυπικών διαδικασιών . Το θεσμικό δε ατόπημα των τηλεφωνικών «τακτοποιήσεων» των συνεδριάσεων του οργάνου , έχει ξεπεράσει κάθε όριο, μ ' ένα συμβούλιο που φαίνεται να είναι σε «αναστολή».

Σχετικά με τη χθεσινή σας τοποθέτηση :

Δυστυχώς , προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις προς τα έξω σχετικά με θέματα που λύνονται εσωτερικά , όπως για παράδειγμα το ωράριο των εργαζομένων . Γνωρίζουμε πολύ καλά , εμείς και όλη η κοινωνία ότι σε έναν Φορέα Πολιτισμού σαν την Κ.Ε.Π.Α., που διοργανώνει δράσεις όπως φεστιβάλ , συναυλίες κ.α. , που λειτουργεί εκ των πραγμάτων χωρίς τυπικό ωράριο (άσχετα αν εσείς θεσπίσατε ωράριο 07.00 -15.00 στο Χώρο Τεχνών με επακόλουθο σωρεία προβλημάτων !) υπάρχουν εργαζόμενοι που για τα αντικείμενά τους δεν υπάρχει ωράριο .Βέβαια αυτό , δηλαδή το άνευ ωραρίου κάποιων εργαζόμενων βολεύει ενίοτε και αποδεικνύεται πολύ κοντή η μνήμη κάποιων .

Επιπλέον και αναφορικά με τα όσα είπατε , για το αν υπάρχουν ευνοημένοι ή μη , ή υπάλληλοι δύο ταχυτήτων , ίσως εσείς το γνωρίζετε καλύτερα κ.Πρόεδρε .

Θεωρούνται ευνοημένοι ή όχι όσοι τα «πειθαρχικά» τους παραπτώματα επιχειρείται να μπουν κάτω απ' το χαλί , μήπως με εντολή άνωθεν? Κι ενώ αληθινά γεγονότα , μάρτυρες των οποίων είμαστε πολλά μέλη του Δ.Σ. συγκαλύπτονται , προσπαθείτε με νομικίστικους ισχυρισμούς και με κείμενα καθ' υπαγόρευσίν να πείσετε για το δίκαιο των προθέσεών σας για μη υπαρκτά γεγονότα .

Θεωρούνται ευνοημένοι ή όχι όσοι υπάλληλοι πιστώθηκαν τρεις μέρες άδεια επειδή παρέστησαν σε κοπή πίτας της δικής σας θητείας, εκδήλωση δικής σας έμπνευσης; Είναι αυτό σεβασμός;

Θεωρούνται ευνοημένοι ή όχι όσοι υπάλληλοι , ενώ έχουν σύμβαση εργασίας στη ΔΕΥΑ Βέροιας παρουσιάζονται ως εργαζόμενοι στην ΚΕΠΑ , στο προσωπικό σας γραφείο μάλιστα;

Τέλος θεωρούνται ευνοημένοι ή όχι , όσοι υπάλληλοι επειδή έβαλαν ανάχωμα στα «Θέλω» σας , δεν υιοθέτησαν τις απόψεις σας , αρνήθηκαν να βάλουν υπογραφή στις εισηγήσεις σας και στις απευθείας αναθέσεις που εσείς θέλατε , «διώκονται» ποικιλοτρόπως από εσάς; Αυτό εννοείτε όταν αναφέρεστε σε «νουθεσία»;

Ας μη γελιόμαστε κ.Ρίζο . Το θέμα δεν είναι ούτε υπηρεσιακό με την έννοια που το θέτετε , ούτε δεοντολογικό . Είναι καθαρά προσωπικό και δυστυχώς φαίνεται να έχει εξελιχθεί σε «εμμονικό» .

Τις απαντήσεις δεν θα τις δώσει ούτε ο χρόνος ούτε οι -«μεθοδευμένες»- εξελίξεις , όπως είπατε . Τις απαντήσεις τις έδωσε και τις δίνει η ίδια η κοινωνία με τη συμμετοχή και την παρουσία της . Τότε και τώρα.

Προφανώς δεν έχει καταλάβει κι ίδιος ο Δήμαρχος πως η λειτουργία του ΔΣ και εν γένει της ΚΕΠΑ με τον τρόπο αυτό , απαξιώνει την εικόνα της δημοτικής επιχείρησης και κατ' επέκταση του Δήμου Βέροιας ,μιας επιχείρησης που πριν από κάποιο χρονικό διάστημα ήταν η «βιτρίνα» του Δήμου Βέροιας . Ως πότε θα επιτρέπει ο Δήμαρχος αυτή την εικόνα απαξίωσης της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας να συνεχίζεται;"

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69