tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Αιγαί: δημιουργώντας ένα μουσείο, αναστήνοντας μια πόλη»: Εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ο Σύλλογος των Φίλων του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου του σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Αιγαί: δημιουργώντας ένα μουσείο, αναστήνοντας μια πόλη» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 6 μ.μ. στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Αμφιθέατρο «Δημήτριος Παντερμαλής».

Η Έφορος Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα παρουσιάσει το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Για το νέο μουσείο θα μιλήσουν ο Θόδωρος Αραβάνης, Σύμβουλος της Επικρατείας και ο Γιώργος Κακαβάς, Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, οι οποίοι συνέβαλαν στην δημιουργία της περιοδικής έκθεσης «Οικουμένης Αντίδωρον», καθώς και ο ζωγράφος Χρήστος Μποκόρος, δημιουργός των έργων της εικαστικής έκθεσης «Ύλης μνήμη».

Για τις εντυπώσεις τους από το νέο μουσείο θα μιλήσουν ο Έφορος Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρης Αθανασούλης και ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Καθηγητής Νικόλαος Χρ. Σταμπολίδης. Την συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα.

Προλογίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Λιόλιος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Φίλων Μουσείων Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69