tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε η "Ηλιοείδεια"

Την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε, στο οικογενειακό κέντρο "Ακρόπολη", μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ "ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ".

Η αντιπρόεδρος της Λ.Ε.Ε.Δ.Ε.Π. "ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ", κα. Μελικιώτου Καλλιόπη, ευχαρίστησε τα μέλη τους φίλους και τους χοροδιδασκάλους της εταιρείας, Ασβεστά Βασίλη, Κατσίβελο Αποστόλη, Μάτσου Ιωάννα και Τσιαβό Δημήτρη για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο της εταιρίας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν οι εκπρόσωποι του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, αρχιμανδρίτης πατέρας Παύλος Σταματάς και ο αρχιμανδρίτης πατέρας Χριστόδουλος Μετεντζίδης εφημέριος του ιερού προσκυνήματος Παναγίας Σουμελά, οι οποίοι ευχήθηκαν στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα, καθώς στο συμβούλιο της Ηλιοείδειας έργα γεμάτα από το φως της γνώσης και της αλήθειας όπως εννοείται και από την ονομασία της εταιρείας.

ilioeidia vasilop2

Το φλουρί από τη βασιλόπιτα των τμημάτων "έπεσε" στο τμήμα χορού της Δευτέρας 6-7 με χοροδιδάσκαλο τον κ. Τσιαβό Δημήτρη, ενώ η τυχερή από τους παρευρισκόμενους ήταν η κα. Κανούτα Νατάσα η οποία κέρδισε το βιβλίο του Βασίλη Ασβεστά "Τα παιχνίδια των Ελλήνων του ανατολικού Πόντου και του Κυβερνείου του Καρς από το 1880 έως το 1923".

Ακολούθησε γλέντι με τα μέλη της εταιρείας, Βαγγέλη Ψαθά στο κλαρίνο, Βαγγέλη Ψαθά στο ακορντεόν και Σταύρο Παζαρέντζη στο νταούλι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69