tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε η κοινή έκθεση των Φωτογραφικών Ομάδων Βέροιας και Έδεσσας (φωτογραφίες)

Την πρώτη τους κοινή έκθεση πραγματοποίησαν οι Φωτογραφικές Ομάδες Βέροιας και Έδεσσας, το Σάββατο στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Πρόκειται για μια συνεργασία των δύο Φωτογραφικών Ομάδων, της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας “Αντίθεσις” και της Ομάδας Φωτογραφίας του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών "Απελλής”, που ξεκίνησε πριν την πανδημία του κορονοϊού κι ευδοκίμησε φέτος με την πρώτη κοινή τους έκθεση φωτογραφιών.

Οι δύο ομάδες ενώνουν φωτογραφικά τους δύο νομούς με μια μόνιμη συνεργασία, συμμετέχοντας σε εκθέσεις και άλλες δράσεις κι επηρεάζοντας ο ένας τον άλλον, με την σημερινή έκθεση να αποτελεί την επισφράγιση αυτής της συνεργασίας. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι όλα αυτά τα χρόνια ότι η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας ασχολείται ξεκάθαρα με την δημιουργική φωτογραφία, οπότε από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε πιο συχνά κοινές τους εκθέσεις.

Σε ένα λοιπόν γιορτινό κλίμα, τα μέλη των δύο ομάδων υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ξενάγησαν στην έκθεση, όπου θαύμασαν ασπρόμαυρες κι έγχρωμες φωτογραφίες, ποικίλων θεμάτων και οπτικών, προσωπικές δημιουργίες των ερασιτεχνών φωτογράφων.

Συμμετείχαν οι:

ΕΔΕΣΣΑ

Χρήστος Βαταντζής

Φανή Βόικου

Ηλίας Κεσίσογλου

Μαρία Κουζούφη

Δημήτρης Λιόφης

Γιούλη Μηλιάδου

Νίκος Μητρίας

Κατερίνα Μπόνου

Παναγιώτης Σάρμας

Φανή Ταρασίδου

Τάσος Τζιώγας

Δήμητρα Τσομλεκτσόγλου

Αλεξία Τυριακίδου

Σταυρούλα Φράγκου

ΒΕΡΟΙΑ

Συμεών Καραγαβριηλίδης

Ιωάννης Καραμήτρος

Χάρης Κουρουζίδης

Ελένη Μαυροκεφαλίδου

Θανάσης Παπαδημητρίου

Κώστας Παπακώτας

Αντώνης Στεφανόπουλος

Άσπα Στυλπνοπούλου

Νίκη Τριανταφυλλίδου

Γεωργία Τσουμίτα

Μαρίνα Ορφανίδου

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και 28/1, καθημερινά 10:00- 21:00. Έπειτα θα ταξιδέψει στην Έδεσσα.

View this gallery on Flickr

- - - 

Η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις» είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος που ιδρύθηκε την άνοιξη του 2009 στη Βέροια με σκοπό την κατανόηση και προώθηση της τέχνης της φωτογραφίας. Στο διάστημα της ίδρυσής της, διοργάνωσε εκθέσεις φωτογραφίας στη Βέροια και Νάουσα, ενώ μέλη της συμμετείχαν σε εκθέσεις φωτογραφίας σε διάφορες πόλεις, καθώς και σε φωτογραφικές εξορμήσεις και διαγωνισμούς. Η ομάδα συνεργάζεται με φορείς της Βέροιας ώστε να αναδείξει την τέχνη της φωτογραφίας στα σχολεία. Στο χώρο της Αντίθεσις γίνονται παρουσιάσεις και προβολές έργων γνωστών φωτογράφων, αλλά και δουλειές μελών του συλλόγου. Φιλοξενούνται φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν την φωτογραφική τους ματιά. Η ομάδα είναι ανοιχτή σ' όλους αυτούς που η λέξη «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ» κάνει ένα «ΚΛΙΚ» μέσα τους, ώστε να έρθουν να μας γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα μας.

Βρείτε την Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις» εδώ:

Website: antithesisphoto. wordpress. com

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram: antithesis_veria

Facebook: Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας

- - - 

Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής» ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τους καλλιτέχνες- δημιουργούς από την Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του έχουν διοργανωθεί δεκάδες δημιουργικά εργαστήρια και εκθέσεις ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, αργυροχρυσοχοΐας και decoupage, ενώ πριν 4 έτη προστέθηκε και η Φωτογραφία στα πεδία ενδιαφέροντος των μελών του. Έτσι, ιδρύθηκε η πολυμελής πλέον Ομάδα Φωτογραφίας που συμμετέχει στην παρούσα έκθεση, η οποία κατά τα λοιπά διοργανώνει παρουσιάσεις έργου φωτογράφων, σεμινάρια τεχνικής της φωτογραφίας για αρχάριους, εργαστήρια (μεταξύ αυτών σκοτεινού θαλάμου), φωτογραφικούς περιπάτους, επισκέψεις σε εκθέσεις της ευρύτερης περιοχής, ενώ παρέχει φιλόξενη στέγη τόσο σε γνωστούς Έλληνες φωτογράφους για διαλέξεις, workshops και παρουσιάσεις βιβλίων, όσο και για τον ανώνυμο ερασιτέχνη φωτογράφο.

Βρείτε την Ομάδα Φωτογραφίας του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής» εδώ:

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram: apellis. photography

Facebook: Apellis // Ομάδα Φωτογραφίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69