tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών διοργάνωσε η Μητρόπολη

Το πρωί του Σαββάτου, 17ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. 

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολιγόλεπτο βίντεο για την ιστορία των Καλάντων, να μετέχουν στο διαδραστικό παιχνίδι που ακολούθησε από τις δραστήριες κατηχήτριες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και Σωτηρία Χαλδαιοπούλου και να λάβουν χριστουγεννιάτικα δώρα και κεράσματα από τον Μητροπολίτη.  

Στο τέλος της εκδήλωσης το πλήθος των παιδιών που προσήλθαν από διάφορες ενορίες της Μητροπόλεως έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη, μεταφέροντας σαν τους Αγγέλους το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69