tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία η εκδήλωση για τη λήξη του επετειακού έτους των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της Ναούσης

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για τη λήξη του επετειακού έτους των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της ηρωικής και αγιοτόκου πόλεως της Ναούσης και τη θυσία των Αγίων Δισχιλίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του Ιορδάνη Ζερδαλή και του Ωδείου Ναούσης υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Παρόλα, οι οποίες απέδωσαν εκκλησιαστικούς ύμνους και εορταστικά τραγούδια.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, απένειμε τον Χρυσό Σταυρό πρώτης τάξεως του Αποστόλου Παύλου στον Δήμο της Ηρωικής πόλεως Ναούσης, τιμώντας όλους τους Ναουσαίους, οι οποίοι τίμησαν ιδιαίτερα τους Ήρωες και Αγίους προγόνους τους, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας ενεργά στους επετειακούς εορτασμούς. 

Τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου παρέλαβε ο Δήμαρχος της Ηρωικής πόλεως Νικόλαος Καρανικόλας, ενώ αντίγραφα του επιδόθηκαν και στους παρόντες δημοτικούς συμβούλους.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και Γραμματέας της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος. 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69