tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Ελιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Ελιάς φωταγωγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η εορταστική βραδιά ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό τη διεύθυνση του Βαλάντη Κυριακίδη.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό κι έδωσαν το σήμα για την φωταγώγηση του δέντρου.

Την γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ολόκληρης της πόλης επιμελήθηκε ο Δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, ενώ το άναμμα του δέντρου σηματοδότησε τη στενή συνεργασία του Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Καθ’ όλη την εορταστική περίοδο θα διοργανωθούν εκδηλώσεις, με την σύμπραξη αυτών των δύο φορέων, για μικρούς και μεγάλους. Σε λίγες ημέρες θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Ελιά που θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Επίσης στην αλλαγή του χρόνου θα γίνει μεγάλη συναυλία (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα).

Μετά το άναμμα ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τους ''Γκιντίκι'' (GIDIKI). Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν ηπειρώτικους σκοπούς συνοδεία ζεστού κόκκινου κρασιού.

Λίγα λόγια για την μπάντα

Οι ''Γκιντίκι'' είναι ένα πειραματικό μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2014. Από τότε έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει πάμπολλες ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα αλλά και σε φεστιβάλ στο εξωτερικό (Γαλλία, Γερμανία). Το ύφος του σχήματος είναι ιδιαίτερο καθώς μέσα από τα παραδοσιακά όργανα, όπως είναι το λαούτο, το κλαρίνο, η γκάιντα, το βιολί και τα κρουστά, γίνεται μια πιο σύγχρονη προσέγγιση του παραδοσιακού μέσω του ρυθμικού και του ερμηνευτικού κομματιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη, Χαϊνηδες, Villagers of Ioannina City, Σπύρος Γραμμένος, Δημήτρης Μυστακίδης, Βάσω Βασιλειάδου κ.α.

Band members:

Τάσος Κοφοδήμος - Λαούτο, φωνή
Κωνσταντίνος Λάζος - Κλαρίνο, γκάιντα, κιθάρα, φωνή
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου - Κρουστά
Θοδωρής Σιούτης - Βιολί, φωνή

Σε λίγο βίντεο από την συναυλία

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69