tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παύλεια: Με συγκίνηση η εκδήλωση «Για τις αλησμόνητες πατρίδες…»

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου το βράδυ στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΚΗ’ Παυλείων, η εκδήλωση του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Για τις αλησμόνητες πατρίδες…», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας, ο οποίος φέτος συμμετέχει ενεργά στα «ΚΗ´ Παύλεια» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή.

Στην αρχή, ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους  και κάλεσε τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, να απευθύνει τον πατρικό χαιρετισμό του.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν οι Καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας και παρουσίασαν τραγούδια της προσφυγιάς, ενώ στο δεύτερο μέρος συμμετείχε το χορευτικό τμήμα και η ορχήστρα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας και παρουσίασαν μικρασιάτικους χορούς.

Στο τέλος, ο Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, απένειμε τα αναμνηστικά των «ΚΗ´ Παυλείων» στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69