tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεγάλη η συμμετοχή κόσμου στο 8ο Αντάμωμα Τριλοφιωτών (φωτογραφίες, βίντεο)

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το 8ο Αντάμωμα Τριλοφιωτών, που ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Την εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή 19 Ιουνίου ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης» και συμμετείχε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας.

Η εκδήλωση, που περιλάμβανε παρουσίαση χορευτικών τμημάτων και βραβεύσεις Τριλοφιωτών  που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού, έγινε στον αύλειο χώρο του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου Τριλόφου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριλόφου Μαρία Καραγιάννη, η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Τασούλα Παυλίδου, ο Βουλευτής Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας, η πρώην Βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Καραγιάννης.

Ακολούθησε ιστορική αναφορά στα γεγονότα που οδήγησαν στην Μικρασιατική καταστροφή από τον Γραμματέα του Συλλόγου Σπύρο Βασιλείου.

Παρουσιάστηκαν Μικρασιατικοί χοροί από τον Σύλλογο Μικρασιατών και η απονομή αναμνηστικού στον εκπρόσωπο του Συλλόγου, τον χοροδιδάσκαλο Φώτη Πανανόπουλο.

Στη συνέχεια χόρεψαν τα δύο τμήματα, παιδικό και εφηβικό, του Συλλόγου Τριλοφιωτών και ακολούθησε η τελετή βράβευσης.

Βραβεύθηκαν οι εξής:

  • Βασίλειος Στέργιος, που διακρίθηκε σε αγώνες σκοποβολής
  • Σαρκατζής Γιώργος, που διακρίθηκε ως πρώτος σκόρερ Β’ κατηγορίας Νομού Ημαθίας
  • Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, που διακρίθηκε στον διεθνή αγώνα τριάθλου Almira Man που έγινε στην παραλία Κατερίνης τον Μάιο 2022 και στον ορεινό αγώνα δρόμου στα 20 χλμ στο Μέτσοβο που έγινε τον Μάιο 2022.
  • Θυμιοπούλου Αυγή, που βγήκε πρώτη στα 60 μέτρα σε αγώνες στίβου του ΟΚΑ Βικέλα Βέροιας, που έγιναν τον Ιούνιο 2022
  • Πραπαβέση Σοφία, που διακρίθηκε στην ρυθμική γυμναστική
  • Και η ομάδα κοριτσιών αποτελούμενη από τις Ιωάννα Δεδοίνη, Παυλίδη Μελαχροινή, Βασιλείου Σωτηρία, Θυμιοπούλου Αυγή, Χαρίση Δέσποινα, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία και την δασκάλα Κωνσταντίνα Βασιλείου, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Balkan Alliance Music and Dance που έγινε στις 21/5/2022 στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την βράβευση ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι για όλους, με τους αδελφούς Ράλλη και τον Χρηστάκη Δεμερτζή. Από νωρίς είχαν πάρει φωτιά τα κάρβουνα και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα εκλεκτά κρεατικά και τα δροσερά αναψυκτικά και ποτά. Το γλέντι και ο χορός κράτησε έως αργά. Ήταν μια ευκαιρία για διασκέδαση ειδικά μετά τα δύο και πλέον χρόνια που μας ταλαιπωρεί η πανδημία του κορονοϊού.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69