tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: «Ο πλάτανος διηγείται την ιστορία του»

Η «Ομάδα Ανταρτών», στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση και το χαλασμό της Νάουσας, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ο πλάτανος διηγείται την ιστορία του», υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας.

Κάτω από την αγκαλιά, του εναπομείναντα από την κτίση της πόλης «Στραβού πλάτανου», η «Ομάδα Ανταρτών» ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας με αναφορές σε θρύλους, παραδόσεις και ντοκουμέντα σχετικά με την ίδρυση της Νάουσας. Ο πλάτανος θα μας θυμίσει ανθρώπινες ιστορίες του μακρινού μα και πρόσφατου παρελθόντος των ανθρώπων της γειτονιάς, όπως επίσης τραγούδια και χορούς που σχετίζονται με το χώρο.

Θα γίνει μικρή ξενάγηση και έκθεση φωτογραφικού υλικού και δε θα λείψει το απαραίτητο κέρασμα φιλοξενίας της ομάδας. Ο «Στραβός Πλάτανος» που στέκει αγέρωχος διαφυλάσσοντας τις μνήμες και την πολυκύμαντη ιστορία της πόλης μας, ζωντανεύει και μας περιμένει εκεί όπου φυτεύτηκε και ζει εδώ και εξακόσια χρόνια να μας διηγηθεί την ιστορία του το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 9μ.μ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69