tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γενική συνέλευση και εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Τουριστικός Όμιλος Σελίου

Καλούνται τα μέλη του σωματείου του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΕΛΙΟΥ (ΚΑΤΩ ΒΕΡΜΙΟΥ ) σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, στην οδό Πλ. Ρακτιβάν 1, 3ος όροφος, με θέματα:

1. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου

2. Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Θα ακολουθήσουν εκλογές από τις 12:00 έως τις 17:00. 

***Σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στην γενική συνέλευση με φυσική παρουσία μπορούν να συμμετάσχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και φέρουν μαζί τους το σχετικό πιστοποιητικό και ταυτότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας. Τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να παρακολουθήσουν τη Γενική Συνέλευση σε ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω link που θα σταλεί στα email.

Στις εκλογές προσέρχονται τα μέλη για να ψηφίσουν είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με πιστοποιητικό νόσησης είτε με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για Covid-19 [PCR (72 ωρών) ή Rapid test (48 ωρών)] και με χρήση προστατευτικής μάσκας.

***Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν τα όλα τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Υπάρχει δυνατότητα καταβολής της συνδρομής την ημέρα των εκλογών. Δεν θα γίνονται νέες εγγραφές μελών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69