tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι νικητές του διαγωνισμού "Ανθισμένες ροδακινιές" - Δείτε τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν

Τις φωτογραφίες που ξεχώρησαν στον διαγωνισμό "Ανθισμένες ροδακινιές" δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Όπως ενημέρωνουν οι διοργανωτές, υπό πραγματικά πρωτόγνωρες συνθήκες, συνολικά 120 φωτογράφοι προλάβανε το lockdown και πλημμύρισαν το email του ΤΟΒ με 283 φωτογραφίες γεμάτες χρώμα, έμπνευση και δημιουργία!

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή των δώρων τους. Αυτό που εκκρεμεί είναι το θέμα της έκθεσης και της τελετής απονομής. "Όπως καταλαβαίνετε, είναι ακόμα δύσκολο να ληφθεί κάποια απόφαση από τους διοργανωτές, όμως σκοπεύουμε να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη" αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το 1ο βραβείο κέρδισε ο Στέργιος Πολυχρονιάδης, το 2ο ο Ιωάννης Τσούκαλης και το 3ο ο Δημήτρης Λαμπρινίδης. Βραβείο κοινού: Γιώργος Σουμελίδης. Διακρίση: Μαρία Δουλιανάκη, Θεοδόσης Κελλάρης, Στέλιος Κουγιουμτζής, Μαρίνα Λυπηρίδου, Νίκος Μάνος, Θεολόγης Μαρμάγγελος, Δημήτρης Μπαμίχας, Γιώργος Ρούζης, Φίλιππος Σδράλης, Εύη Ταραρά, Ευδοξία Τσιώμου, Αλεξία Βούλγαρη, Στέλλα Χαλατζούκα, Ελισάβετ Χαρίση.

Δείτε τις φωτογραφίες

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69