tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο διοργάνωσε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Για 6η χρονιά η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και τη διασκέδαση.

Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γευστικά εδέσματα υπό τη συνοδεία τσίπουρου. Το κέφι άναψε με λαϊκό, δημοτικό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο και ο χορός κράτησε έως αργά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο ταμίας της Ένωσης Σωτήρης Τσέλιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νίκος Ουσουλτζόγλου και ο διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη» Σάββας Κολοκούρης.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο ενισχύοντας φορείς τους τόπου μας, θα προσφέρει τα έσοδα της βραδιάς στον Όμιλο Προστασίας Απόρου Παιδιού Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διατέθηκαν λαχεία, όπου μία τυχερή κέρδισε έναν μικρής κλίμακας άμβυκα (καζάνι) και οι υπόλοιποι δώδεκα λευκά κρασιά.

Το τσίπουρο προσέφεραν αποσταγματοποιοί της περιοχής μας, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Αυτοί ήταν οι εξής:

Αποστόλης Θυμιόπουλος

Κώστας Χιονίδης

Στέλιος Βασιλείου

Ιορδάνης Χατζόγλου

Δημήτρης Βουνίσιος

Αλέκος Ψώνης

Γιώργος Βαρακλής

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

Βίκυ Μπαζιάκα, τραγούδι

Γιάννης Κασερόπουλος, τραγούδι – κιθάρα

Κώστας Θεοδωρίδης, τραγούδι – μπουζούκι

Στέργιος Μποζίνης, μπαγλαμά – φυσαρμόνικα

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκος Παλαμούτης, ο διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Σάββας Κολοκούρης, ο πρώην διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Γιώργος Βύνιος, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, φορέων και συλλόγων, παλαιοί και νυν πρόσκοποι, καθώς και φίλοι της Ένωσης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69