tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βραδιά τσίπουρου στην Βέροια

tsipouro-day

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο την 30/11/2014 και ώρα 7.00 μμ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας. Σκοπός είναι η προβολή και η καλύτερη γνωριμία του τσίπουρου που θεωρείται το Εθνικό Απόσταγμα της πατρίδας μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σύντομη εισήγηση σχετική με την ιστορία, παραγωγή, νομοθεσία και έλεγχο του προϊόντος, διάλογο σχετικό με το θέμα και στην συνέχεια αξιολόγηση των προσφερόμενων δειγμάτων (τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο) από κριτική επιτροπή και κοινό. Τα δείγματα που θα αξιολογηθούν θα είναι ανώνυμα.

Η αξιολόγηση δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά περισσότερο θα γίνει μια καταγραφή των γευστικών απαιτήσεων του καταναλωτικού κοινού και ένας διάλογος σχετικά με τις προτιμήσεις του. Με βάση αυτά θα γίνει μια κατανομή σε κατηγορίες Α,Β,Γ και σε όλους τους συμμετέχοντες παραγωγούς θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην αξιολόγηση έχουν όλοι οι μικροί (διήμεροι) αποσταγματοποιοί της Ημαθίας. Για την συμμετοχή απαιτείται η προσφορά 5 λίτρων τσίπουρου (σε γυάλινη φιάλη) ή με γλυκάνισο αλκοολικού βαθμού 49 – 56 ( 19 – 21 γράδα) ή χωρίς γλυκάνισο αλκοολικού βαθμού 42 – 49 (17-19 γράδα). Η παράδοση θα πρέπει να γίνει στις 28 και 29 /11/2014 στην Λέσχη Αξιωματικών, 5-8 μμ.

Η όλη εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό με προσκλήσεις και τιμή συμμετοχής 8 ευρώ που θα περιλαμβάνει δοκιμή των προσφερόμενων αποσταγμάτων και διάφορους τσιπουρομεζέδες. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

"Προσδοκούμε στην συμμετοχή σας, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε την αξία του εκλεκτού αποστάγματος που παράγει η περιοχή μας και με την επιτυχία της εκδήλωσης ευελπιστούμε στην καθιέρωση της" αναφέρουν οι δοργανωτές.

Επικοινωνία, διάθεση προσκλήσεων : Αθανάσιος Στάντζος τηλ. 6973863725

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69