tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσική εκδήλωση στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο

Στο πλαίσιο των ΚΒ΄Παυλείων το Σάββατο 11 Ιουνίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας, πραγματοποιήθηκε Συναυλία μουσικών τμημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με θέμαμε τον τίτλο «εν ύμνοις και ωδαίς».

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Καλλίνικος Λιμνιώτης αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο της εκδημίας του κατά σάρκα αδελφού του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου, έδωσε τον λόγο στον κ. Γεώργιο Ορδουλίδη, Διευθυντή του Ωδείου αλλά και Καλλιτεχνικό Διευθυντή των Παυλείων, ο οποίος παρουσίασε το πλούσιο μουσικο πρόγραμμα που ακολούθησε.

Αρχικά Τμήμα της Βυζαντινής σχολής απέδωσε βυζαντινούς ύμνους υπό τη διεύθυνση του κ.Βασίλειου Μαυράγκανου. Στη συνέχεια παιδιά από την νηπιακή ηλικία μέχρι και έφηβοι εκτέλεσαν μουσικά κομμάτια υπό την διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου και το πρόγραμμα έκλεισε η ορχήστρα & χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών υπό την διεύθυνση του κ.Σωτήριου Ζερδαλή.

27383559960 8b9e7703a0 z

Εσπερίδα κατηχητών στη Σχολή Αριστοτέλη στη Μίεζα

Την Κυριακή 12 Ιουνίου το απόγευμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των ΚΒ΄Παυλείων, στη Σχολή του Αριστοτέλη στη Μίεζα, Εσπερίδα για τους κατηχητές και κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με το τίτλο: «Ελληνισμός - Χριστιανισμός οι δύο πυλώνες της ορθόδοξης κατήχησης».

Αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Εισηγητές ήταν η Δρ. Μαρία Συργιάννη, Σχολική Σϋμβουλος Θεολόγων Ββαθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Ελληνισμός - Χριστιανισμός οι δύο πυλώνες της ορθόδοξης κατήχησης» και ο κ. Βασίλειος Τσίγκος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ με θέμα:«Η φσνέρωση του ανθρώπου στο Σταυρό και την Ανάσταση του Χριστού».

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση επι των θεμάτων που τέθηκαν. Την Εσπερίδα συντόνισε ο αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος.

27587731381 278f276041 z

Συναυλία βυζαντινής μουσικής

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου το απόγευμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των ΚΒ΄Παυλείων, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας, εκδήλώση με το τίτλο: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ακολούθησε συναυλία βυζαντινής μουσικής από το τοπικό παρτάρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης μίλησε ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρείας και αμέσως μετά η τελετή ορκωμοσίας και απονομή των διπλωμάτων στους νέους εθελοντές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69