Γιορτή γαστρονομίας στο πάρκο της Ελιάς
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Την Κυριακή το πάρκο Ελιάς μεταμορφώνεται σε μια ανοιχτή κουζίνα (pop-up-kitchen) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ροδάκινου. Μαγειρεύουμε gourmet συνταγές με ροδάκινο. Κοντά μας για να μοιραστεί τις δημιουργικές εμπνεύσεις του, ο καταξιωμένος σεφ Άρης Τσανακλίδης! Στην εκδήλωση συμμετέχει διατροφολόγος, καθώς και το ΔΙΕΚ Βέροιας με τις γευστικές προτάσεις των σπουδαστών του τμήματος μαγειρικής. Θα σερβίρεται δωρεάν παγωμένη γρανίτα ροδάκινο, ενώ από ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα διανεμηθούν ποσότητες φρέσκου ροδάκινου και κομπόστας.