tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόταση Ηλία Ψινάκη στον δήμο Βέροιας για πολιτιστική συνεργασία

Πρόταση συνεργασία στον δήμο Βέροιας, πάνω σε θέματα πολιτισμού κατέθεσε ο δήμαρχος Μαραθώνος Ηλίας Ψινάκης. Ο κ. Ψινάκης είχε την ιδέα να αναπτυχθεί μια συνεργασία δήμων στον Πολιτιστικό Τομέα και να δημιουργηθεί δίκτυο με το όνομα «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων». Ο δήμαρχος Μαραθώνα κάλεσε τον δήμο Βέροιας να συμμετάσχει καταρχήν στην Τελετή υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαϊου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής θα είναι η αξιοποίηση δυνατοτήτων διασύνδεσης και η ενίσχυση των διοικητικών δομών με τεχνογνωσία στα θέματα του πολιτισμού.

Ο δήμος Βέροιας θεωρεί ότι η συμμετοχή του στο παραπάνω δίκτυο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή του, μέσα από την ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας και της μακραίωνης ιστορίας της και θα αποφασίσει καταρχήν για την έγκριση υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Μαραθώνος καθώς και άλλων Δήμων και Περιφερειών της Ελλάδας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69