tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έπαινο στην κατηγορία Παραμύθι για την Λίνα Βαλσαμίδου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

epainos valsam

Έπαινο στην κατηγορία Παραμύθι, απέσπασε με το κείμενό της «Η Νεράιδα του Φεγγαριού» η Λίνα Βαλσαμίδου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην Αθήνα και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η κ. Βαλσαμίδου αναφέρει: 

"«...Αν θέλετε κάτι πολύ, ακόμα κι αν αυτό μοιάζει ακατόρθωτο, μπορείτε να το φτάσετε...» απόσπασμα από το παραμύθι Η Νεράιδα του Φεγγαριού.

Για μένα, ήταν ένα όνειρο, μια (προσ)ευχή που σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Είναι τόσο μεγάλη η τιμή, η χαρά, η συγκίνηση, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα όσα αισθάνομαι ... Ευχαριστώ θερμά την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών- τη λογοτεχνική αυτή ένωση με τη μακρά πορεία και την εξαιρετικά ενεργή δραστηριότητα- και την κριτική επιτροπή, για τη μεγάλη τιμή, να βραβεύει σήμερα με Έπαινο -στην κατηγορία Παραμύθι- το κείμενό μου που έχει ως κέντρο του μια ευαίσθητη, ευγενική, διαφορετική Νεράιδα.

Θα ήθελα, από καρδιάς, να συγχαρώ τους σημερινούς βραβευθέντες για τη διάκριση τους και να ευχηθώ στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών να συνεχίσει το εξαιρετικά σημαντικό έργο της στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69