tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημέρα μνήμης στο Ξηρολίβαδο

xirolivado imera mnimis

Στιγμές μνήμης έζησαν οι Ξηρολιβαδιώτες (Κυριακή στις 3 Αυγούστου 2014 και ώρα 11 πμ) για τους προγόνους τους που έπεσαν υπέρ πατρίδος στους αγώνες του έθνους. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε μετά την θεία λειτουργία της Κυριακής στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία του χωριού, με πλήθος κόσμου να συμμετέχει σε αυτή. Στη συνέχεια οι πιστοί και συγγενείς των πεσόντων οδηγήθηκαν στο Ηρώον του χωριού.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση μνήμης ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Κουμαριάς (Δήμου Βέροιας) κ. Τζίμας Κώστας, καθώς και ο πρόεδρος του Ομίλου Ξηρολιβάδου κ Τσαμήτρος Απόστολος, ο οποίοι κατέθεσαν στεφάνια. Την διοργάνωση ανέλαβε στο χώρο του μνημείου ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου με τελετάρχη τον γραμματέα και χοροδιδάσκαλο του oμίλου κ. Τσιαμήτρο Γιάννη.

Στη συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων, προσκλητήριο πεσόντων και ακούστηκε ο εθνικός ύμνος.. Μετά το τέλος της τελετής παρατέθηκε δεξίωση στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού για όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και για όλους τους Ξηρολιβαδιώτες .
Επίσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συγχωριανό και γιατρό κο Αναστάσιο Βασιάδη με το θέμα: 'Ηρωϊκή και μαρτυρική παράδοση του Ξηρολιβάδου'. Ο ομιλητής εντυπωσίασε με την εκφραστική, γλαφυρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη ανάπτυξη του εν λόγω θέματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69