Με γκρουπ που θα… βουίζει οι Μελισσοκόμοι στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Σε ρυθμούς Αποκριάς μπαίνει και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Βέροιας, που καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στην αποκριάτικη παρέλαση της πόλης στις 21 Φεβρουαρίου, μετατρέποντας το κέντρο της Βέροιας σε μια μεγάλη, πολύχρωμη και χαρούμενη κυψέλη.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους — όχι μόνο σε μελισσοκόμους. Οικογένειες, παιδιά, ενήλικες και φίλοι της μέλισσας καλούνται να φορέσουν τις πιο ευφάνταστες στολές τους και να δώσουν το δικό τους δημιουργικό στίγμα στη μεγάλη γιορτή. Από στολές μελισσοκόμου μέχρι χαριτωμένες μέλισσες, από κίτρινες και μαύρες πινελιές μέχρι κεραίες και face painting, ο Σύλλογος ενθαρρύνει κάθε συμμετέχοντα να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και να συμβάλει στο αποκριάτικο «βούισμα» της πόλης.
Στόχος της δράσης είναι να γεμίσουν οι δρόμοι της Βέροιας με χρώμα, χαμόγελα και θετική ενέργεια, αναδεικνύοντας παράλληλα την αγάπη για τη μέλισσα και τον σημαντικό ρόλο της στη φύση και την καθημερινότητά μας. Το μόνο απαραίτητο «αξεσουάρ» είναι η καλή διάθεση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου:
-
Ιωάννης Κοτίδης, Πρόεδρος – 6944751972
-
Πέτρος Πράπας, Αντιπρόεδρος – 6976918878














