Την Κυριακή θα κόψει την Βασιλειόπιτα ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλειόπιτας, με πλούσιο θρησκευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.
Η ημέρα ξεκινά με εκκλησιασμό και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων από τις 07:30 έως τις 10:30 π.μ.. Στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο του Ναού, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει τελετουργικό χορό προς τιμήν του Αγίου.
Στις 11:00 π.μ., στον πολυχώρο Sala της Ελιάς, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας από τον Επίσκοπο Δομενίκου Αθηναγόρα. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν η χορωδία, το χορευτικό τμήμα και ζωντανή μουσική.
Η είσοδος είναι δυνατή μόνο με πρόσκληση. Πληροφορίες και διάθεση προσκλήσεων στα τηλέφωνα: 6974938713 | 6932367760 | 697746 0574














